Εύβοια: «Πράσινο» φως παίρνει νέο μεγάλο έργο σε λιμάνι – Τι αποκάλυψε δήμαρχος
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: «Πράσινο» φως παίρνει νέο μεγάλο έργο σε λιμάνι – Τι αποκάλυψε δήμαρχος

Ο Δήμος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας υπέβαλε πρόταση στο υπουργείο τουρισμού για την δημιουργία τουριστικού καταφύγιο στις Ροβιές μέσω του ταμείου ανάκαμψης.

Μία έκπληξη επιφύλαξε ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας στους εμπόρους και τους κατοίκους των Ροβιών.

Κατα το χαιρετισμό του το Σάββατο το βράδυ στην εκδήλωση του εμπορικού συλλόγου για την κοπή πίτας ενημέρωσε εμπόρους και κατοίκους ότι τις επόμενες ημέρες θα ενταχθεί στο ταμείο ανάκαμψης η τουριστική μαρίνα των Ροβιών.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Τσαπουρνιώτη προκάλεσε το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων στην εκδήλωση του εμπορικού συλλόγου των Ροβιών που πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Καταρίνα Καζάνη και οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Σταμούλος και Δημήτρης Μαργαρίτης.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας υπέβαλε πρόταση στο υπουργείο τουρισμού για την δημιουργία τουριστικού καταφύγιο στις Ροβιές μέσω του ταμείου ανάκαμψης.

Εγκαινιάζεται το αλιευτικό καταφύγιο  στην Αγία Άννα

Έτοιμο είναι το αλιευτικό κατά φθόγγο στην Αγία Άννα.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 18:00 μμ από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη και τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό.

Ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σίμος Κεδίκογλου, είχε συμβάλλει σημαντικά στη δημιουργία του αλιευτικού καταφυγίου στην Αγία Άννα

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr