Εύβοια: Πρόεδρος κοινότητας έλυσε τη λειψυδρία- Πού έκαναν γεώτρηση και βρήκαν αρκετό νερό
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Πρόεδρος κοινότητας έλυσε τη λειψυδρία- Πού έκαναν γεώτρηση και βρήκαν αρκετό νερό

Σε ποια περιοχή της Εύβοιας έκαναν γεώτρηση και βρήκαν αρκετή ποσότητα νερού

Λύση σε σοβαρό πρόβλημα της λειψυδρίας που ταλάνιζε την κοινότητα Πετριών στην Εύβοια δόθηκε μέσω πραγματοποίησης γεώτρησης στην περιοχή Κορώνι.

Η πρόεδρος της κοινότητας Μαρία Τσακού, με πρωτοβουλία και συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Κύμης Αλιβερίου προέβη στις απαραίτητες ενέργειες ώστε η περιοχή να τροφοδοτηθεί με νερό το οποίο και εντοπίστηκε στα 70 μέτρα κάτω από το έδαφος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του evima.gr, η ποιότητα του είναι πολύ καλή και η γεώτρηση θα δίνει περίπου 10 κυβικά ύδατος την ώρα στο χωριό.

Οι στοχευμένες ενέργειες της προέδρου ήρθαν να δώσουν άμεση λύση στο σημαντικό ζήτημα της έλλειψης επαρκούς ποσότητας στο βασικότερο για την ανθρώπινη ζωή αγαθό, η οποία ταλαιπωρούσε και αναμενόταν να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο, την καθημερινότητα των κατοίκων το καλοκαίρι.

Στο περιθώριο των θετικών αυτών εξελίξεων που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής, η κα Τσακού ευχαρίστηκε τον Βασίλη Στρουμπούλη και τον Στέφανο Κόντο για την πολύτιμη αρωγή τους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr