Εύβοια: Προσοχή!! Γεμάτο χιόνι το οδόστρωμα – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Προσοχή!! Γεμάτο χιόνι το οδόστρωμα – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Τα χιόνια έχουν φτάσει για τα καλά στην Εύβοια - Μεγάλη προσοχή στους δρόμους
Ακόμα μία περιοχή της Εύβοιας έχει ντυθεί στα λευκά σήμερα .
Συγκεκριμένα, στα ορεινά της Στενής, στο δρόμο προς Ράχη, το έχει ήδη στρώσει, με τα μηχανήματα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων να βρίσκονται στους δρόμους από το πρωί για να τους κρατούν ανοιχτούς προς τη Ράχη.
Μεγάλη προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς, ιδίως τις βραδινές ώρες λόγω παγετού.

Σε λευκό τοπίο ξύπνησαν οι κάτοικοι  και στο Μετόχι Διρφύων αλλά και στη Σέττα, καθώς η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα έφερε ξανά χιόνια και στο νομό της Εύβοιας.

Συγκεκριμένα στα ορεινά του χωριού της Σέττας και στο Μετόχι από τις βραδινές ώρες της Κυριακής ξεκίνησε η έντονη χιονόπτωση.

Άμεσα ξεκίνησε ο αποχιονισμός για την ασφαλή διέλευση των πολιτών, κατόπιν εντολής του κ. Αντιπεριφερειάρχη Γεωργίου Κελαϊδίτη σε επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του Μετοχίου Σταύρο Γιαμαρελο, ώστε να μην κινδυνεύσει κανείς διερχόμενος.

Το χιόνι, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, έχει καλύψει σχεδόν τα πάντα στην περιοχή, με τους δρόμους, ωστόσο, να παραμένουν ανοιχτοί.

Να υπενθυμίσουμε πως χιόνισε και στην Κύμη συγκεκριμένα  στα λευκά “ντύθηκαν” τα ορεινά του χωριού Ανδρονιάνοι και στα Κοτύλαια ‘Ορη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr