Εύβοια: Προτάσεις βελτίωσης της ΚΑΠ στο συμβούλιο υπουργών της ΕΕ
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Προτάσεις βελτίωσης της ΚΑΠ στο συμβούλιο υπουργών της ΕΕ

Θετική εξέλιξη για τους αγροτοπαραγωγούς και στην Εύβοια

Θετική εξέλιξη για τους αγροτοπαραγωγούς στην Εύβοια και όχι μόνο αποτελεί η πρωτοβουλία προτάσεων βελτίωσης της ΚΑΠ που καταθέτει η Ελλάδα στο σημερινό συμβούλιο υπουργών της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο υπουργών Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ.

Πριν από την έναρξη του συμβουλίου, ο κ. Αυγενάκης δήλωσε:

«Η συζήτηση για αλλαγές στην ΚΑΠ 23-27, αλλαγές τόσο τεχνικές, όσο και δομικές, έχει ανοίξει. Έχει ανοίξει πολύ – πολύ νωρίτερα απ΄ ότι κάποιοι περίμεναν. Και αυτό είναι αποτέλεσμα μιας πραγματικής ανάγκης. Αυτές τις ανάγκες ενστερνίζεται η ελληνική κυβέρνηση, τις στηρίζουμε και τις αναδεικνύουμε με κάθε τρόπο και σε κάθε επίπεδο στις συμμαχίες που έχουμε ή που δημιουργούμε.

Ερχόμαστε στις Βρυξέλλες σήμερα, μεταφέροντας την κραυγή αγωνίας των αγροτών μας, όχι μόνο των Ελλήνων αγροτών, των Ευρωπαίων αγροτών. Δουλεύουμε συντονισμένα, καταθέτουμε ολοκληρωμένες τεχνικές προτάσεις βελτίωσης της ΚΑΠ, αλλά δουλεύουμε μέσω των συμμαχιών που χτίζουμε και για δομικές αλλαγές. Είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα».

ΑΠΕ-EVIMA

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr