Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού σήμερα

Εύβοια: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού σήμερα

Θλίψη στην Εύβοια για τον θάνατο του Λευτέρη Φαφούτη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του evima.gr στην Google

Βαρύ πένθος σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Εύβοιας η είδηση του θανάτου του Λευτέρη Φαφούτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών, μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο εκλιπών διέμενε στον Σταυρό του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων και ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών, καθώς υπηρέτησε επί πολλά χρόνια στο Αστυνομικό Τμήμα Ψαχνών, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία και στους συναδέλφους του.

Η είδηση της απώλειάς του προκάλεσε συγκίνηση σε συγγενείς, φίλους και κατοίκους της περιοχής που τον γνώριζαν και τον εκτιμούσαν.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Κοιμητήριο Χαλκίδας, όπου συγγενείς και φίλοι απηυθύναν το τελευταίο αντίο.

Στους οικείους του εκφράζονται θερμά συλλυπητήρια για την απώλειά τους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr