Εύβοια: Σε άθλιες συνθήκες μεγαλώνει μωρό στην Χαλκίδα – Τι καταγγέλουν οι ένοικοι της πολυκατοικίας
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Σε άθλιες συνθήκες μεγαλώνει μωρό στην Χαλκίδα – Τι καταγγέλουν οι ένοικοι της πολυκατοικίας

Σε απαράδεκτο περιβάλλον μεγαλώνει ένα μωρό σε διαμέρισμα της Χαλκίδας

Έντονο αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στη Χαλκίδα η αποκάλυψη για τις συνθήκες υπό τις οποίες μεγαλώνει ένα βρεφάκι στο κέντρο της πόλης, καθώς πρόκειται για μία υγειονομική βόμβα για το ίδιο αλλά και τους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας.

 

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εφημερίδα «Ευβοϊκή Γνώμη», ένα βρέφος στη Χαλκίδα αναγκάζεται να μεγαλώνει μέσα σε άθλιες υγειονομικές συνθήκες, καθώς οι γονείς του έχουν μετατρέψει το μπαλκόνι σε υγειονομική βόμβα, αφού είναι γεμάτο με ακαθαρσίες του σκύλου τους, τα οποία και φαίνεται ότι δεν μαζεύουν ποτέ, με αποτέλεσμα να είναι φριχτή η μυρωδιά αλλά και ακατάλληλο το περιβάλλον για να μεγαλώνει ένα παιδί.

Παράλληλα οι γονείς φαίνεται πως καυγαδίζουν συνεχώς, με αποτέλεσμα το περιβάλλον για το βρέφος να είναι τοξικό.

 

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας διαμαρτύρονται έντονα, καθώς δεν μπορούν να ανοίξουν ούτε τα παράθυρά τους από την έντονη μυρωδιά, ενώ παρά τις συνεχείς παρατηρήσεις το ανδρόγυνο δε φαίνεται να ασχολείται καθόλου με τον καθαρισμό του μπαλκονιού.

Το περιβάλλον είναι ακατάλληλο και για το κακόμοιρο το ζώο, το οποίο αναγκάζεται να περιφέρεται ανάμεσα στις ίδιες του τις ακαθαρσίες.

 

Εκτός όμως από την κατάσταση του μπαλκονιού τους, το ζευγάρι συνεχώς τσακώνεται, ενώ όπως έχουν πει γείτονές του το συγκρουσιακό περιβάλλον έχει άμεσο αντίκτυπο στο μωρό.

 

Οι νεαροί γονείς στήνουν ομηρικούς καυγάδες που σηκώνουν στο πόδι όλη την πολυκατοικία, ενώ ένας από τους ενοίκους κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία μετέβη για έλεγχο στο διαμέρισμα, ζητώντας τα έγγραφα του σκύλου, τα οποία ωστόσο το ζευγάρι ζήτησε προθεσμία για να προσκομίσει στο αστυνομικό τμήμα.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr