Εύβοια: «Σε χαμηλά επίπεδα οι κρατήσεις για τα Χριστούγεννα»- Τι λέει ο πρόεδρος των ξενοδόχων
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: «Σε χαμηλά επίπεδα οι κρατήσεις για τα Χριστούγεννα»- Τι λέει ο πρόεδρος των ξενοδόχων

Χαμηλές πτήσεις για τις πληρότητες στα καταλύματα της Εύβοιας ενόψει γιορτών
Λίγες ημέρες έμειναν για τα Χριστούγεννα και καθώς μετράμε αντίστροφα για τις αγαπημένες διακοπές του χρόνου για μικρούς και μεγάλους, όπως φαίνεται, οι κρατήσεις στα καταλύματα της Εύβοιας προς το παρόν πραγματοποιούν…. χαμηλές πτήσεις, αφού οι πληρότητες μέχρι σήμερα βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα.

Η ενεργειακή κρίση και η ακρίβεια θα μας κάνουν…. παρέα φέτος τον χειμώνα με το έτσι θέλω, αναγκάζοντας τα νοικοκυριά να κάνουν νέους υπολογισμούς στις μηνιαίες υποχρεώσεις αλλά και σε έξοδα όπως αυτά των διακοπών για την περίοδο των γιορτών.

Όμως από το αυξημένο ενεργειακό κόστος και τις συνεχείς ανατιμήσεις πλήττονται και οι ξενοδόχοι, οι οποίοι προσπαθούν να κρατήσουν τις τιμές σε λογικά επίπεδα για να προσελκύσουν τους εκδρομείς των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ σε πολλές περιπτώσεις προχωρούν και σε προσφορές για πακέτα διακοπών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ξενοδόχων Βόρειας Εύβοιας, Θοδωρή Ρουμελιώτη «οι κρατήσεις και οι πληρότητες προς το παρόν είναι σε χαμηλά επίπεδα, αλλά τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μια κινητικότητα και ενδιαφέρον, οπότε ευελπιστούμε πως θα έχουμε κρατήσεις της τελευταίας στιγμής».
Ο κ. Ρουμελιώτης παράλληλα αναφέρεται και στις επιδοτήσεις διακοπών με τα διάφορα πρόγραμμα που τρέχουν αυτή την περίοδο. «Επίσης, να αναφέρουμε ότι συνεχίζουν να τρέχουν τα προγράμματα Τουρισμός για Όλους και ο Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ, που θεωρώ πως δίνουν ένα κίνητρο στον επισκέπτη να τα εκμεταλλευτεί και να έρθει στην περιοχή μας.
Από εκεί και πέρα καλό είναι να τονίσουμε ότι όλη την εορταστική περίοδο θα πραγματοποιηθούν πολλές εκδηλώσεις και δράσεις στους δήμους και τα χωριά μας, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες μας να συμμετέχουν και να περάσουν όμορφα και ευχάριστα αυτές τις γιορτινές μέρες».
Παράλληλα προσκαλεί τον κόσμο να επισκεφθεί την Βόρεια Εύβοια για τις γιορτινές μέρες και να ζήσει τη μαγεία των Χριστουγέννων σε ονειρεμένα μέρη. «Έτσι, με την ευκαιρία που μου δίνεται, θέλω να καλέσω τον κόσμο να επιλέξει την Βόρεια Εύβοια για τις διακοπές του, καθώς υπάρχουν πολλά μέρη που αξίζει κάποιος να επισκεφτεί και τον χειμώνα».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr