Εύβοια: Σε ποια περιοχή ο Άγιος Βασίλης έρχεται… με άλογο
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Σε ποια περιοχή ο Άγιος Βασίλης έρχεται… με άλογο

Ο "Άγιος Βασίλης... καβαλάρης" σεργιανά στην Εύβοια, προσφέροντας χαμόγελα και ενθουσιασμένο σε πλήθος μικρών παιδιών

Παρότι η πρωτοτυπία είναι όπως φαίνεται συνώνυμο της Εύβοιας σε ό,τι αφορά τα εορταστικά δρώμενα, τα Χριστούγεννα αλλά και όχι μόνο, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ειδικά στην Κάρυστο οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να δουν ένα θέαμα που όμοιο του δεν υπάρχει καθώς ο Αγιος Βασίλης, εκεί, όχι απλώς εμφανίστηκε αλλά ήταν καβάλα όχι απλώς σε έλκυθρο αλλά σε ένα καμαρωτό άλογο.

Ο “Άγιος Βασίλης… καβαλάρης” σεργιάνησε την παραλία της Καρύστου προσφέροντας χαμόγελα και ενθουσιασμένο σε πλήθος μικρών παιδιών που συνοδεία των οικογενειών τους έκαναν την βόλτα τους στην περιοχή.

Φυσικά “ιθίνων νους” πίσω από το άκρως εντυπωσιακό δρώμενο ήταν ο Ιππικός Σύλλογος Καρύστου “Φίλ- ιπποι” που με σύμμαχο τους τον καλό καιρό τους σαββατοκύριακου χάρισαν σε μικρούς και μεγάλους όμορφες εικόνες και χαρά, λαμβάνοντας μέρος στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του εμπορικού συλλόγου στην Κάρυστο.

Σημειώνεται πως η συμμετοχή των “Φιλ- ίππων” στις εκδηλώσεις της Καρύστου για τα Χριστούγεννα, ήταν εθελοντική.

Οι “Φιλ-ίπποι”, όπως και ήταν αναμενόμενο, έκλεψαν για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις καθώς οι παρελάσεις των εντυπωσιακών και άριστα εκπαιδευμένων αλόγων, καθοδηγούμενων από τους αναβάτες τους που κάθε φορά πραγματοποιούν κυριολεκτικά συντονισμένες κινήσεις ακριβείας, αφήνοντας το κοινό κατάπληκτο. (Όπως εξάλλου είχε γίνει και στις εορταστικές παρελάσεις στις εθνικές μας γιορτές σε Αθήνα και Εύβοια.)

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr