ΑΠΟΨΕΙΣ

Εύβοια: Σήμερα η εκδήλωση της Σοφίας Νικολάου στο Αλιβέρι

Εύβοια: Σήμερα η εκδήλωση της Σοφίας Νικολάου στο Αλιβέρι
Συνεχίζει τις ανοιχτές εκδηλώσεις σε όλη την Εύβοια η υποψήφια βουλευτής ΝΔ και πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου.

Σήμερα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο Αλιβέρι η εκδήλωση της υποψήφιας βουλευτή για την Εύβοια με την Νέα Δημοκρατία, και πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου.

Η κα Νικολάου θα βρεθεί στον δήμο Κύμης Αλιβερίου και συγκεκριμένα στο Αλιβέρι και το καφέ «Μωσαϊκό» στις 19:00 για να συζητήσει με τους πολίτες όλα όσα τους απασχολούν.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Μετά τις εξαιρετικές εκδηλώσεις στη Χαλκίδα και την Ιστιαία, σειρά παίρνει ο δήμος Κύμης – Αλιβερίου. Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, στο Αλιβέρι, στο καφέ «Μωσαϊκό», 7 το απόγευμα, σας περιμένω όλους.
Λίγα 24ωρα πριν από το τέλος του 2022 σας καλώ να κάνουμε έναν ανοικτό διάλογο για το μέλλον του νομού μας. Να μιλήσουμε για τα προβλήματα που υπάρχουν, για την καθημερινότητα του πολίτη, για το πώς η Εύβοια μπορεί να αναγεννηθεί.
Η Κύμη, το Αλιβέρι και η ευρύτερη περιοχή έχουν πολλά άλυτα ζητήματα εδώ και πολλά χρόνια. Και θα είμαι εδώ να σας ακούσω, να βρούμε μαζί λύσεις», καταλήγει στο μήνυμά της η Σοφία Νικολάου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr