Εύβοια: Σήμερα Τρίτη 14/3 η διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ στο Δήμο Καρύστου
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Σήμερα Τρίτη 14/3 η διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ στο Δήμο Καρύστου

Οι διανομές θα πραγματοποιηθούν, σήμερα Τρίτη 14/03/2023 σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Καρύστου

Ο Δήμος Καρύστου στο πλαίσιο υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA)» που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, θα παραλάβει και θα διανέμει ξηρά τροφή, νωπά προϊόντα και απορρυπαντικά, σε 281 οικογένειες δικαιούχων.
Οι διανομές θα πραγματοποιηθούν, σήμερα Τρίτη 14/03/2023.

 

Για τις Δημοτικές Ενότητες Καρύστου & Μαρμαρίου στο χώρο στέγασης του Κοινωνικού Παντοπωλείου από τις 9 πμ έως τις 4 μ.μ., και για τη Δημοτική Ενότητα Στυρέων η διανομή θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στο χώρο του Δημοτικού καταστήματος από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Επισημαίνεται ότι ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει στην αίτηση τους, ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ. Σε όλους τους δικαιούχους θα σταλεί έγκαιρα ενημερωτικό μήνυμα στον αριθμό κινητού τηλεφώνου, τον οποίο έχουν δηλώσει.
Οι δικαιούχοι κατά την προσέλευσή τους στο χώρο της διανομής θα πρέπει να φορούν μάσκα, να τηρούν τις αποστάσεις μεταξύ τους και να πειθαρχούν στις οδηγίες του προσωπικού της διανομής.

Τα προϊόντα θα παραλαμβάνονται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει.
Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων ή στην περίπτωση που ο δικαιούχος ανήκει στις ευπαθείς ομάδες υγείας (άνω των 65 ετών ή κάτω των 65 ετών με υποκείμενο νόσημα), μπορεί να παραλάβει τρίτος, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου (χωρίς το γνήσιο της υπογραφής) και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Ο Δήμαρχος Καρύστου
Ελευθέριος Ραβιόλος

Η Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Μαρία Βερούχη Λεμονιά

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr