Εύβοια: SOS για τις λακούβες σε κεντρικό δρόμο – Κίνδυνος για οδηγούς και πεζούς (pics)
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: SOS για τις λακούβες σε κεντρικό δρόμο – Κίνδυνος για οδηγούς και πεζούς (pics)

Εύβοια: Παραθεριστές και κάτοικοι στην περιοχή Κλιμάκι του δήμου Κύμης Αλιβερίου ζουν καθημερινά το πρόβλημα με τις λακούβες στο δρόμο από Κλιμάκι προς Λιανή Άμμο.

Ο χειρότερος εφιάλτης για έναν οδηγό, είτε με αυτοκίνητο, είτε με μηχανάκι, είτε ακόμη και με ποδήλατο, είναι οι λακκούβες που μπορεί να συναντήσει στο δρόμο. Πέραν της οικονομικής ζημιάς για το όχημά του (ζάντες), ελλοχεύει και ο κίνδυνος τραυματισμού. Για παράδειγμα, αν ένα δίκυκλο πέσει σε λακκούβα, είναι πολύ εύκολο ο οδηγός να βρεθεί στο έδαφος.

Στην Εύβοια, λοιπόν, όπως και στις περισσότερες πόλεις και χωριά οι λακκούβες που συναντά κάποιος είναι αμέτρητες.

Παραθεριστές και κάτοικοι στην περιοχή Κλιμάκι του δήμου Κύμης Αλιβερίου ζουν καθημερινά το πρόβλημα με τις λακούβες στο δρόμο από Κλιμάκι προς Λιανή Άμμο.

«Ζητάμε από το Δήμο να ακούσει τις αγωνίες μας και να προχωρήσει άμεσα στην αποκατάσταση του άθλιου δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο», είπαν στο evima.gr Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό και έρχονται για διακοπές στην περιοχή.

«Πήγαμε στο δημαρχείο στα Κριεζά και θέσαμε το πρόβλημα αυτό στον αντιδήμαρχο και αναμένουμε σύντομα να δούμε να λύνεται το πρόβλημα», τόνισαν χαρακτηριστικά λέγοντας ότι από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα που ήρθαν ξανά στην περιοχή δεν έχει γίνει τίποτα με το δρόμο!

Εικόνες άο το δρόμο καρμανιόλα στο Κλιμάκι

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr