Εύβοια: Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Γυμνασίου Γυμνού ο Ευάγγελος Χαϊνάς
Μετά από πρόσκληση του σχολείου
Στη Χριστουγεννιάτικη Εορτή στο Γυμνάσιο Γυμνού παρευρέθηκε ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας, Ευάγγελος Χαϊνάς.
Τι δήλωσε ο κ. Χαϊνάς
Τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, στις 19:00, μετά από πρόσκληση του Διευθυντή του Γυμνασίου Γυμνό και του Συλλόγου Διδασκόντων και με την ενεργό υποστήριξη του Πατέρα Ρωμανού της Ενορίας Γυμνό, που διηύθυνε τις χορωδίες του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Γυμνού και του Καλλιτεχνικού Ωδείου “Ρωμανός Ο Μελωδός”, είχαμε την τιμή, τη χαρά και την ευλογία να παρευρεθεί στην εν λόγω εκδήλωση και να ομιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος.
Ο Σεβασμιώτατος, παρά το φόρτο των υποχρεώσεών του, παρακολούθησε μέχρι τέλους με ιδιαίτερη προσοχή και συγκίνηση τα παραδοσιακά κάλαντα που παρουσίασαν οι χορωδίες (παιδική και ενηλίκων).
Μας έδωσε τις ευχές και την ευλογία του.
Στο τέλος της εκδήλωσης, δόθηκε η ευκαιρία στους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού και του Γυμνασίου Γυμνό να ευχαριστήσουν εγκαρδίως τον Σεβασμιότατο για την παρουσία του και να του προσφέρουν ένα εορταστικό καλάθι με προϊόντα και ημερολόγια των συλλόγων.
Ακολούθηκε μπουφές με κεράσματα για τους παριστάμενους και ανταλλαγή ευχών.
Αναντίρρητα, ήταν ένα σημαντικό γεγονός για το Γυμνό και στο πλαίσιο αυτό ευχαριστούμε όλες και όλους που εργάστηκαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης όπως επίσης τα παιδιά και τους κατοίκους του Γυμνό που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν με την παρουσία τους.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr