
Εύβοια: Συνάντηση για σημαντικό έργο σε κλειστό γυμναστήριο
Εύβοια: Σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε για να προχωρήσει το έργο στο κλειστό γυμναστήριο των Ψαχνών.Ευρεία συνάντηση στην Εύβοια, για να προχωρήσουν οι διαδικασίες αποπεράτωσης του κλειστού γυμναστηρίου Ψαχνών. Για τα αποτελέσματα της συνάντησης, ενημέρωσε ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης.
Η συνάντηση εργασίας έγινε παρουσία του Δήμαρχου Διρφύων-Μεσσαπίων κ. Γιώργου Ψαθά, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντώνη Σπυρόπουλου, του προέδρου της Δ.Ε. Ψαχνών κ. Μιχάλη Καλαβρή, στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας Π.Ε. Εύβοιας και εκπροσώπων φορέων και αθλητικών συλλόγων της περιοχής, είχε ως μοναδικό σκοπό την ενημέρωση αναφορικά με το κορυφαίο ζήτημα της αποπεράτωσης του κλειστού γυμναστηρίου Ψαχνών.
Το νέο έργο συνολικού προϋπολογισμού €1.150.000 το οποίο χρηματοδοτείται από το ΠΠΑ Στερεάς Ελλάδας, βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν τη δημοπράτηση του.
Ο κ. Κελαϊδίτης ανέλυσε τα βήματα που έχουν γίνει, αλλά και αυτά που ακολουθούν έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ένα ακόμα κλειστό γυμναστήριο στην Εύβοια. «Συνεχίζουμε ενωμένοι την προσπάθεια μας παρά τα εμπόδια και τις προκλήσεις που μοιραία αντιμετωπίζουμε σε κάθε στροφή, με μοναδικό γνώμονα το καλύτερο για τους συμπολίτες μας και κυρίως τα παιδιά μας!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κελαϊδίτης.
Η ανάρτησή του:
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr