Εύβοια: Τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης στην Φρεγάτα Αδρίας
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης στην Φρεγάτα Αδρίας

Με την άφιξη των ιερών λειψάνων και την υποδοχή τους στο πλοίο που βρίσκεται στην Εύβοια, τελέσθηκε ο Αγιασμός και η Ιερά Παράκληση των Αγίων.

Την χάρη και την πνευματική παρεχόμενη ευλογία δια των ιερών και χαριτόβρυτων λειψάνων των Αγίων νεοφανων μαρτύρων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης εκ την Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης Ερεσού και Πλωμαρίου και με την ευκαιρία της φιλοξενίας τους στην επαρχία της Καρύστου υποδέχθηκαν προς προσκύνηση και ευλογία ο Κυβερνήτης και το πλήρωμα της Πολεμικής Φρεγάτας (Αδρίας) η οποία είναι σε επιφυλακή ελιμενισμένη στην Εύβοια, στον κόλπο της Καρύστου της θαλάσιας περιοχής του Κάβο – Ντόρο.

Τα ιερά και χαριτόβρυτα λείψανα εκόμισε προς ευλογία και πνευματική ενίσχυση του Κυβερνήτου και των Αξιωματικών ο Αρχιερατικός Επίτροπος Καρύστου Πανοσ Αρχιμ Γεράσιμος Παρίσης ενώ επίσης παρέστησαν ο Πρωτοπρ Σωτήριος Τσούγκας εφημέριος Αετού ο Πρεσβύτερος Γεώργιος Ράπτης εφημέριος Μύλων κα ο Γραμματέας του Γηροκομείου Καρύστου κ. Ευάγγελος Ορφανός.

Με την άφιξη των ιερών λειψάνων και την υποδοχή τους στο πλοίο παρουσία του αξιότιμου Κυβερνήτου και των Αξιωματικών της Φρεγάτας τελέσθηκε ο Αγιασμός και η Ιερά Παράκληση των Αγίων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr