Εύβοια: Τα βήματα για το έργο των 7 εκατ. ευρώ στις Πετριές – Τι ανακοίνωσε ο Μανώλης Γραφάκος
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Τα βήματα για το έργο των 7 εκατ. ευρώ στις Πετριές – Τι ανακοίνωσε ο Μανώλης Γραφάκος

Στην Εύβοια βρέθηκε ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, Μανώλης Γραφάκος, μιλώντας για το μεγάλο έργο του Βιολογικού Καθαρισμού στους Αγίους Αποστόλους στις Πετριές.

Στους Αγίους Αποστόλους των Πετριών στην Εύβοια βρέθηκε ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, Μανώλης Γραφάκος, ο οποίος μίλησε για το έργο ύψους 7 εκατ. ευρώ που αφορά στον Βιολογικό Καθαρισμό της περιοχής και τα επόμενα βήματα μέχρι την υλοποίησή του.

Παρόντες στις ανακοινώσεις που έκανε ο κ. Γραφάκος ήταν οι εκπρόσωποι της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, οι οποίοι περίμεναν να μάθουν το χρονοδιάγραμμα για αυτό το εξαιρετικά σημαντικό έργο.

«Είναι ένα μεγάλο έργο πνοής στην περιοχή, η κυβέρνηση έδωσε άμεσα λύση στο πρόβλημα που υπήρχε», είπε ο κ. Γραφάκος και πρόσθεσε πως εντός του 2023 θα έχει γίνει η δημοπράτηση του έργου, έτσι ώστε να απορροφηθεί το 50% του ποσού μέχρι το 2024.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου, Αθανάσιος Μπουραντάς, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Ζεμπίλης και Σπύρος Πνευματικός, όπως και υποψήφιοι βουλευτές όλων των παρατάξεων, όπως η κ. Καραμπατσώλη, ο κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου και η κ. Θαλασσινού.

Το «παρών» έδωσαν και οι αντιδήμαρχοι Μπαράκος, Σαμαράς, Μαστροκώστας, Μπότη Μαρία, Κότσαρης αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚΑ, κ. Καραγιάννης.

Δείτε περισσότερες εικόνες από την εκδήλωση

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr