Αυτά είναι τα τα προβλήματα που «βασανίζουν» τον εμπορικό κόσμο της Εύβοιας
Ειδησεις ευβοια

Αυτά είναι τα τα προβλήματα που «βασανίζουν» τον εμπορικό κόσμο της Εύβοιας

Τα θέματα που συζητήθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Εύβοιας.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας στο Αυλωνάρι Εύβοιας.

 

Αναδείχθηκαν και συζητήθηκαν κλαδικά θέματα και τα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της Εύβοιας, ενώ παράλληλα προγραμματίστηκαν ενέργειες για τη τόνωση της τοπικής αγοράς.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καινοτομίας, Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κος Βαρδακώστας Κωνσταντίνος, ο οποίος ενημέρωσε για τις εργασίες που συντελούνται στο δρόμο για το Στόμιο και απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων για έργα της περιφέρειας που αφορούν τη περιοχή.

 

Στο ίδιο θέμα αναφέρθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Κύμης Αλιβερίου κος Μαστροκώστας Νίκος και κος Κότσαρης Γεώργιος, η Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης κα Θαλασσινού Αλεξάνδρα και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Στουπή Ελένη και κος Βλάχος Αναστάσιος.

Την Ομοσπονδία εκπροσώπησαν η Πρόεδρος Αγιοστρατίτη Παρασκευή, ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κος Βαγιάννης Δημήτριος, ο Αντιπρόεδρος κος Φραγκούλης Δημήτριος και ο Γενικός Γραμματέας κος Ντόκος Ιωάννης. Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν επίσης οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι όλων των Εμποροεπαγγελματικών Συλλόγων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου:

Συγκεκριμένα από τον :

– Εμπορικό Επαγγελματικό Σύλλογο Δήμου Αυλώνος
– Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου
– Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Κύμης & Περιχώρων
– Εμπορικό Σύλλογο Κονιστρών & Περιχώρων
– Ενιαίο Σύλλογο Επαγγελματιών Αγίων Αποστόλων και Πετριών

Η Ομοσπονδία θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τη Πρόεδρο του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Δήμου Αυλώνος κα Κούκη Κλεοπάτρα για την διοργάνωση του διευρυμένου Διοικητικού Συμβουλίου και τη φιλοξενία.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr