Εύβοια: Το «τυφλό σημείο» του σπιτιού και ρόλος του στη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Το «τυφλό σημείο» του σπιτιού και ρόλος του στη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα

Σοκαρισμένη η Εύβοια παρακολουθεί τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας 63χρονης στο σπίτι της στη Χαλκίδα

Η άγνωστη αλήθεια πίσω από τη δολοφονία της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα, σόκαρε την Εύβοια, αρχίζει να «φωτίζεται».

Οι έρευνες στο σπίτι του εγκλήματος συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με ορισμένα στοιχεία να βάζουν σε σκέψεις και τις Αρχές σύμφωνα με πληροφορίες του Mega να έχουν εστιάσει σε δύο άτομα.

Μια γυναίκα και ένας άντρας.

Από το στενό περιβάλλον της 63χρονης η πρώτη και από το ευρύτερο ο δεύτερος.

Δύο πρόσωπα που βρίσκονται στο κάδρο για το στυγνό έγκλημα, που αποκαλύφθηκε την περασμένη Δευτέρα.

Ξανά οι αστυνομικοί στο σπίτι της 63χρονης για έρευνα

Για ακόμα μια μέρα αστυνομικοί επισκέφθηκαν τον τόπο της δολοφονίας και έκαναν έρευνα για σχεδόν μία ολόκληρη ώρα.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το σπίτι είχε καθαριστεί και οι εικόνες δεν είχαν σχέση με αυτές που είχαν δει την τελευταία φορά που το είχαν επισκεφθεί.

Πήραν και πάλι μια σειρά από φωτογραφίες και έκαναν ερωτήσεις στην κόρη της 63χρονης, που ζητάει από την πρώτη στιγμή να πέσει φως στη δολοφονία για να μάθει όπως λέει, ποιος ή ποιοι σκότωσαν τη μητέρα της.

Η κόρη της 63χρονης επαναλαμβάνει πως έκαναν φτερά από το διαμέρισμα 7.000 ευρώ, που όπως έχει πει ήταν δικά της χρήματα και την ύπαρξη των οποίων γνώριζαν ελάχιστοι.

Οι αστυνομικοί κρατούν για την ώρα αποστάσεις από τους ισχυρισμούς της, καθώς πέρα από τη δική της μαρτυρία για τα μετρητά, δεν υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο που να δείχνει ότι ο δράστης ή οι δράστες έψαξαν και πήραν τα χρήματα.

Από τις αρχές της εβδομάδας, οι αστυνομικοί έψαξαν διεξοδικά για εικόνες από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν ύποπτες κινήσεις τη μέρα της δολοφονίας.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι το έγκλημα σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή. Στο μικροσκόπιο βρέθηκαν αρχικά αυτές οι 6 ώρες από τη 12:45 μέχρι τις 18:45. Από τη στιγμή δηλαδή που έφυγε η κόρη της 63χρονης από το σπίτι για να πάει στη δουλειά μέχρι την ώρα που φίλη της το απόγευμα, μπήκε στο διαμέρισμα και την εντόπισε νεκρή.

Όπως έχει πει από την πρώτη στιγμή η κόρη της 63χρονης, είχε ζητήσει από τη στενή φίλη της να πάει στο διαμέρισμα και ήταν εκείνη που εντόπισε τη γυναίκα νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Το έγκλημα δείχνει άσβεστο μίσος για το θύμα. Ο δολοφόνος φαίνεται πως έριξε από την εσωτερική σκάλα την 63χρονη και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε 5 φορές στον αυχένα με ένα κουζινομάχαιρο. Το κίνητρο όπως λέει ο δικηγόρος της κόρης της, θα οδηγήσει τους αστυνομικούς στην ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.

Η κόρη της 63χρονης έχει δώσει εντολή στο δικηγόρο της, να την ενημερώνει διαρκώς και να υποστηρίξει την οποιαδήποτε κατηγορία διατυπωθεί κατά τη διάρκεια της έρευνας.

Το τέλος της αστυνομικής έρευνας περιμένουν με αγωνία και οι στενοί συγγενείς της 63χρονης που συζητούν και αξιολογούν όλα τα στοιχεία που έρχονται στο φως.

Η αστυνομική έρευνα στη Χαλκίδα έχει μπει πλέον στην τελική της ευθεία και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί με στοιχεία αδιάσειστα για το έγκλημα που πάγωσε την τοπική κοινωνία.

Το «τυφλό» σημείο της κατοικίας της 63χρονης

Κατά την νέα έφοδο που έκανε η αστυνομία διαπιστώθηκε ότι το πίσω μέρος της διώροφης μονοκατοικίας της 63χρονης είναι «τυφλό» σημείο πράγμα που σημαίνει ότι δεν το πιάνει καμία κάμερα, με αποτέλεσμα να μπορεί κάποιος να κάνει την διαδρομή για το σπίτι χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί κατά την διάρκεια της νέας αυτής έρευνας που έκαναν έκατσαν μισή ώρα μέσα στο σπίτι και μισή ώρα έξω από αυτό.

Στενός φίλος της κόρης 63χρονης: «Έχει χάσει και τους δύο γονείς της μέσα σε λίγους μήνες»

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της οικογένειας της 63χρονης μίλησε στο Μega, όπου ανέφερε:

«Δεν έχουμε ακόμα καμία ενημέρωση από την αστυνομία. Η κόρη της 63χρονης δεν είναι καλά, είναι όπως θα ήταν ο καθένας αν του σκότωναν την μάνα. Έχει συνειδητοποιήσει αυτό που έγινε, αλλά δεν μπορεί να το χωνέψει. Έχει χάσει και τους δύο γονείς της μέσα σε λίγους μήνες».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr