Εύβοια τώρα μαθητές κάνουν λαμπαδηδρομία- Εικόνες
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια τώρα μαθητές κάνουν λαμπαδηδρομία- Εικόνες

Νυχτερινή λαμπαδηδρομία τώρα στην Κύμη Ευβοίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η Λαμπαδηδρομία για την 28η Οκτωβρίου στην Κύμη.

Όπως κάθε χρόνο, το βράδυ πριν από την εθνική μας επέτειο, η Κύμη φωτίζεται από τις φλόγες της καθιερωμένης λαμπαδηδρομίας.

Μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων, η μπάντα του Γυμνασίου – Λυκείου Κύμης και πλήθος κόσμου πορεύονται στους δρόμους της πόλης, κρατώντας δάδες και τιμώντας τους ήρωες του ’40.

Η λαμπαδηδρομία στην Κύμη δεν είναι απλώς μια εκδήλωση· είναι μια ζωντανή σύνδεση με την ιστορία και την παράδοση της περιοχής. Η συμμετοχή σε αυτήν προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να βιώσετε την τοπική κουλτούρα και να τιμήσετε μαζί με την κοινότητα την εθνική μας κληρονομιά.

Το φως των δάδων φωτίζει τη νύχτα και συμβολίζει τη φλόγα της ελευθερίας, της πίστης και της μνήμης που παραμένει ζωντανή στις καρδιές όλων μας.

Μια βραδιά συγκίνησης, ενότητας και υπερηφάνειας για την Κύμη και για ολόκληρη την Ελλάδα!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr