Εύβοια τώρα στο Ιερό προσκύνημα του Οσίου Ιωάννη του Ρώσσου ο Νίκος Ανδρουλάκης
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια τώρα στο Ιερό προσκύνημα του Οσίου Ιωάννη του Ρώσσου ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης έφτασε πριν λίγο στο Ιερό προσκύνημα του Οσίου Ιωάννη του Ρώσσου.

Στην Εύβοια θα βρεθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης όπως αποκλειστικά αποκάλυψε το evima.gr

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης έφτασε πριν λίγο στο Ιερό προσκύνημα του Οσίου Ιωάννη του Ρώσσου. Τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Ευβοίας, Κατερίνα Καζάνη, ο πολιτευτής Αλέξανδρος Θεοδώρου και ο τελετάρχης των θρησκευτικών εκδηλώσεων Γιάννης Καντζούρας.

Αυτή την ώρα παρακολουθεί την πανηγυρική θεία λειτουργία και στη συνέχεια θα ακολουθήσει τη λιτανεία της ιερής εικόνας του Αγίου.

Αμέσως μετά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα πάει στην κοινότητα Προκοπίου όπου θα γίνει η συνάντηση στις 13:00 μμ παρουσία του προέδρου της κοινότητας, του δήμαρχου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας και με φορείς για τους σεισμούς που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες και τα προβλήματα που δημιούργησαν.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr