Εύβοια: Τότε θα ολοκληρωθεί το έργο ανάπλασης στην παραλία Αμαρύνθου
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Τότε θα ολοκληρωθεί το έργο ανάπλασης στην παραλία Αμαρύνθου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στην παραλία της Αμαρύνθου
Σε εξέλιξη βρίσκονται έργα στο υπόλοιπο κομμάτι της παραλίας της Αμαρύνθου, τα οποία υλοποιούνται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης μίλησε στο evima και ανέφερε ότι «τα έργα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και στόχος της Περιφέρειας είναι να ολοκληρωθούν και να παραδοθεί το κομμάτι αυτό μέχρι το Πάσχα».
Ο κ. Κελαϊδίτης παράλληλα αποκάλυψε αποκλειστικά στο evima.gr πως και το υπόλοιπο κομμάτι της παραλίας προς Χαλκίδας αναμένεται να ενταχθεί και αυτό με ένα ασημαντικό ποσό στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας, προκειμένου να ανακατασκευαστεί και αυτό.

Οι εργασίες να θυμίσουμε ότι έχουν ξεκινήσει από τον Ιανουαρίο του 2023, ενώ όπως δήλωνε τότε αποκλειστικά στο evima.gr, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, οι εργασίες στην παραλία της Αμαρύνθου που ξεκίνησαν για το υπόλοιπο κομμάτι της περιοχής και αφορούν το κομμάτι των μαγαζιών μέχρι τη θέση parking, στοχέυεται να ολοκληρωθούν μέχρι το Πάσχα.

Μάλιστα, ο εργολάβος που ξεκίνησε τις σχετικές εργασίες έχει ήδη πληρωθεί.

Περί τον Απρίλιο εξάλλου εκτιμούσε πως θα ολοκληρωθοήυν οι εργασίες και ο δήμαρχος Ερέτριας Ιωάννης Δημητρόπουλος.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο evima.gr ο δήμαρχος Ερέτριας λίγο πριν ξεκινήσουν τα έργα, αυτά θα ολοκληρωθούν μέχρι τον Απρίλιο όπου και θα δοθεί ένα πραγματικά υπέροχο έργο τόσο στους καταστηματάρχες όσο και στους πολίτες της Αμαρύνθου.

Καθημερινά εργάζονται πυρετωδώς τα συνεργεία έτσι ώστε να παραδοθεί η παραλία στην ώρα της για τη χρήση εν όψει του καλοκαιριού μιας και η Αμάρυνθος είναι πόλος έλξης αρκετών επισκεπτών.

Πρόκειται για ένα έργο που θα δώσει άλλη πνοή στην πόλη.

Σε ότι αφορά το υπόλοιπο τμήμα αναμένεται να ξηλωθεί και να ανακαινιστεί από το επόμενο φθινόπωρο.

Στόχος του έργου είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όχι μόνο των κατοίκων της Αμαρύνθου αλλά και των επισκεπτών της.

Mε βάση το παραπάνω, αναμένεται να αλλάξει ριζικά την παραλία της Αμαρύνθου.

Οι εργασίες γίνονται σταδιακά και με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια προκειμένου να υπάρξει ένα άριστο αποτέλεσμα, αισθητικά και δομικά για την περιοχή.

Το έργο υλοποιείται με πόρους από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και αναλυτικότερα ξεκίνησε από το κατάστημα Gorgona di Stefano προς το πάργκινγκ και θα συνεχιστεί μεχρι να ολοκληρωθεί και η δεύτερη φάση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr