Εύβοια – Τουρισμός για Όλους: Πότε θα δοθούν τα voucher στους δικαιούχους
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια – Τουρισμός για Όλους: Πότε θα δοθούν τα voucher στους δικαιούχους

Η κλήρωση για τα νέα κουπόνια του προγράμματος Τουρισμός για Όλους που αφορούσε τη χορήγηση 125.000 άυλων ψηφιακών κρατών έχει πραγματοποιηθεί χωρίς να έχουν δοθεί όμως στους δικαιούχους

Πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιανουαρίου η κλήρωση για τα κουπόνια του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους», που αφορούσε τη χορήγηση 125.000 επιπλέον άυλων ψηφιακών καρτών σε δικαιούχους για διακοπές και στην Εύβοια, ύψους 150 ευρώ.

Τα νέα αυτά κουπόνια θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι τον Ιούνιο του 2023, ενώ το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και το καλοκαίρι. Μάλιστα σύμφωνα με τροπολογία θα ισχύει μέχρι και το 2025.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι όλοι όσοι έχουν ατομικό εισόδημα έως 16.000 ευρώ και οικογενειακό εισόδημα 28.000 ευρώ, ποσό το οποίο προσαυξάνεται για κάθε παιδί.

Να τονίσουμε ότι εάν είστε δικαιούχος της κλήρωσης του Ιανουαρίου, δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η διαδικασία της ενεργοποίησης των voucher, η οποία λόγω του μεγάλου όγκου δικαιούχων μπορεί να διαρκέσει τρεις εβδομάδες ή και παραπάνω.

Οι δικαιούχοι στη συνέχεια θα ενημερωθούν από την Τράπεζα που επέλεξαν όταν έκαναν αίτηση, στο τηλέφωνο και το e-mail πο δήλωσαν.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr