Εύβοια: Τραμπουκισμός και παρενόχληση ηλικιωμένων σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Τραμπουκισμός και παρενόχληση ηλικιωμένων σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ

Πληθαίνουν τα περιστατικά παρενόχλησης πολιτών στην Εύβοια- Τι συμβαίνει

Νέο περιστατικό εκφοβισμού- παρενόχλησης κακοποιών στοιχείων, σημειώθηκε στην Εύβοια αυτή τη φορά σε βάρος δύο ηλικιωμένων, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στην Αρτάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,  δύο νεαροί Ρομά επί της ουσίας τραμπούκισαν τους ηλικιωμένους ώστε να καταφέρουν να τους πουλήσουν με το υαλοκαθαριστήρες αλλάζοντας τους υπάρχοντες στο όχημα τους, επί τόπου.

Αμεσα στο σημείο εκλήθη για παρέμβαση η Αστυνομία ωστόσο δύο νεαροί μόλις αντιλήφθηκαν το τηλεφώνημα  στις αρχές, τράπηκαν σε φυγή, αποχωρώντας μέσα από τα χωράφια, για να αποφύγουν την σύλληψη.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν και οι υπεύθυνοι του καταστήματος προκειμένου να είναι υποψιασμένων και να αντιληφθούν μια μελλοντική επίσκεψη της ομάδας των απατεώνων στο σημείο για να δράσουν άμεσα καλώντας της αρχές και διασφαλίζοντας το χώρο.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, το σπάσιμο υαλοκαθαριστήρων είναι μια από τις συνήθεις πρακτικές τους προκειμένου να εξαναγκάζονται έτσι οι ιδιοκτήτες των ΙΧ να αγοράζουν αυτούς που τους πουλούν και να εκμεταλλεύονται εκείνοι τους παλιούς, δίνοντας τους ως ανταλλακτικά προκειμένου ν έχουν επιπρόσθετο κέρδος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr