Εύβοια: Βάζει «πλάτη» ο Σίμος Κεδίκογλου για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Καρύστου – Κυκλάδες
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Βάζει «πλάτη» ο Σίμος Κεδίκογλου για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Καρύστου – Κυκλάδες

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας παρουσία του βουλευτή Σίμου Κεδίκογλου και του γγ Βαγγέλη Κυριαζόπουλου

Βάζει πλάτη ο βουλευτής της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Καρύστου με τις Κυκλάδες.

Συγκεκριμένα, η ομαλή λειτουργία της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Καρύστου – Κυκλάδων στο επίκεντρο της σύσκεψης στο ΥΕΝ με τον ΓΓ Βαγγέλη Κυριαζόπουλο, τον πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Καρύστου Βαγγέλη Σπύρου και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Η σύσκεψη κινήθηκε σε πολύ καλό κλίμα.

Μετά τη σύσκεψη ο Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε: “Η ακτοπλοϊκή σύνδεση Καρύστου-Κυκλάδων που ξεκινήσαμε τα προηγούμενα χρόνια με την βοήθεια του τότε Υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη -τον οποίο για ακόμα μια φορά θέλω να ευχαριστήσω- έχει ήδη δώσει σημαντικά αποτελέσματα και διαγράφονται ακόμα καλύτερες προοπτικές για το μέλλον.

Φέτος παρουσιάζονται κάποια προσκόμματα από τον πλοιοκτήτη σχετικά με τα βυθομετρικά στοιχεία του λιμένα της Καρύστου που επικαλείται. Τα στοιχεία αυτά όμως δεν έχουν επικαιροποιηθεί μετά τις εργασίες εκβάθυνσης που πραγματοποίησε η περιφέρεια για αυτό και στην σύσκεψη αποφασίστηκε η άμεση διενέργεια βυθομετρήσεων από την μόνη αρμόδια και αδιαμφισβήτητη αρχή, την Υδρογραφική Υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού.

Έτσι θα πιστοποιηθεί η ασφαλής προσέγγιση του πλοίου και η σύνδεση θα συνεχιστεί ομαλά και απρόσκοπτα. ”

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr