Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: «Βόμβα» με τον απλήρωτο ΕΝΦΙΑ της οικογένειας Καρνέση στους Πεταλιούς

Εύβοια: «Βόμβα» με τον απλήρωτο ΕΝΦΙΑ της οικογένειας Καρνέση στους Πεταλιούς
Σε μία μεγάλη αποκάλυψη στο LIVE NEWS προχώρησε ο Σύμβουλος Έκδοσης του «Οικονομικού Ταχυδρόμου», Νίκος Φιλιππίδης, σχετικά με το σπίτι της οικογένειας Καρνέση στους Πεταλιούς.

Στους Πεταλιούς, το νησάκι στην άκρη του Ευβοϊκού Κόλπου, βρισκόταν η βίλα της εφοπλιστικής οικογένειας Καρνέση στην οποία δούλευε ο 70χρονος με καταγωγή από την Αίγυπτο, που όλοι αποκαλούσαν «Άρη», και ο οποίος αιματοκύλησε τη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογενείας στην Γλυφάδα το πρωί της Δευτέρας (12/02).

Οι Πεταλιοί δικαιολογημένα χαρακτηρίζονται ως οι «ελληνικές Μαλδίβες». Είναι το νησάκι στο οποίο δούλευε ως επιστάτης ο δολοφόνος και αυτόχειρας της Γλυφάδας, ένα νησάκι μοναδικής ομορφιάς που βρίσκεται απέναντι από τη Ραφήνα.

Το υπέρογκο ποσό του απλήρωτου ΝΕΦΙΑ

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Σύμβουλος Έκδοσης του «Οικονομικού Ταχυδρόμου», Νίκος Φιλιππίδης, η οικογένεια Καρνέση δεν έχει πληρώσει ποτέ τον ΕΝΦΙΑ για το συγκεκριμένο σπίτι.

Συνολικά, ο απλήρωτος ΕΝΦΙΑ για το σπίτι στους Πεταλιούς υπολογίζεται στα 2,5 εκατ. ευρώ, χωρίς τον ΕΝΦΙΑ του 2023 και του 2024.

Ακυρώθηκε το αυριανό δρομολόγιο Ραφήνα – Μαρμάρι

Αύριο Παρασκευή (16/2) δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο από Ραφήνα στις 08:30 και από Μαρμάρι στις 16:00 λόγω κηδείας των μετόχων της εταιρείας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr