Ευβοιώτες πάτησαν στην κορυφή του Καύκασου και μας έκαναν υπερήφανους
Ειδησεις ευβοια

Ευβοιώτες πάτησαν στην κορυφή του Καύκασου και μας έκαναν υπερήφανους

Η αποστολή του Ορειβατικού Συλλόγου Χαλκίδας, κατέκτησε την κορυφή του Καυκάσου kazbek, σε υψόμετρο 5.055 μέτρων

Ο Γιάννης Δήμου, που συμμετείχε στην αποστολή, περιέγραψε την μοναδική εμπειρία με την ομάδα του ΕΟΣ Χαλκίδας.

Ο Γιάννης Δήμου αναφέρθηκε στο τί τον βοήθησε να μείνει προσηλωμένος καθώς και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στην αποστολή και το πόσο σημαντικοί ήταν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Δήμου στα social media

Κορυφή Κάζμπεκ 5.055 m. Μια μοναδική εμπειρία με την ομάδα του ΕΟΣ Χαλκίδας! Προσωπικά ένα πολύ δύσκολο ταξίδι καθώς με χτύπησε το υψόμετρο από πολύ νωρίς, μινίγκια στο κεφάλι, εντερικά προβλήματα, αναγούλες, αφυδάτωση.

Από τεχνική και φυσική κατάσταση ήμουν αρκετά καλά προετοιμασμένος και είχα στο μυαλό μου κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους που ίσως χρειαστούν τη βοήθεια μου.

Έλα όμως που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και με βοήθησαν αυτοί. Αυτή η ρημάδα η ζωή σου μαθαίνει συνεχώς νέα πράγματα. Η επιστροφή από την κορυφή ήταν αρκετά δύσκολη, το σώμα είχε κλειδώσει.

Οι πάμπολλες πεζοπορίες και δρομικοό αγώνες με βοήθησαν να μείνω προσηλωμένος στο στόχο και να επιστρέψω με ασφάλεια στη βάση μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @baltasanastasios που όταν επέστρεψα στη βάση έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για να πάρω δυνάμεις. Στο βουνό η αλληλεγγύη είναι μονόδρομος.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για το σθένος που έδειξε! Ο καθένας/μια πάλεψε με τα δικά του δαιμόνια για να βγει όλο αυτό.

Να πω και κάτι άσχετο
Μητέρα Πατέρα
Σας αγαπώ ρε
Υ.Γ.: Την Εύβοια και την Σκύρο δεν την χαρίζουμε!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr