Φάνης Σπανός: Δωρεάν κάλυψη σε εγκύους της Στερεάς Ελλάδας – Ποιες δικαιούνται
Ειδησεις ευβοια

Φάνης Σπανός: Δωρεάν κάλυψη σε εγκύους της Στερεάς Ελλάδας – Ποιες δικαιούνται

Οικονομική στήριξη σε έγκυες γυναίκες παρέχει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Σε μία πράξη αλληλεγγύης προχωρά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, που ανανεώνει την συνεργασία της με την «HOPE Genesis» προσφέροντας έτσι δωρεάν και πλήρη κάλυψη αναγκών για τουλάχιστον 50 έγκυες γυναίκες στη Στερεά Ελλάδα ή γυναίκες που επιθυμούν να τεκνοποιήσουν και ζουν σε ορεινές ή δυσπρόσιτες περιοχές της Περιφέρειας.
Η ανάρτηση του Φάνη Σπανού αναφέρει:
«Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλον τον κόσμο! Καλωσορίζουμε το 2023 με μια δράση ουσίας, αλλά και με υψηλό συμβολισμό για τη Στερεά Ελλάδα, που αγαπάμε και οραματιζόμαστε!
Ανανεώνουμε τη συνεργασία μας με την “HOPE Genesis” και προσφέρουμε δωρεάν την πλήρη κάλυψη αναγκών σε τουλάχιστον 50 έγκυες γυναίκες, ή σε γυναίκες που επιθυμούν να τεκνοποιήσουν και ζουν σε ορεινές ή δυσπρόσιτες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, πραγματοποιούμε μια σειρά από ενημερωτικές δράσεις σε αντίστοιχες περιοχές.
Θέλουμε – να το πούμε απλά – οποία γυναίκα και γενικά όποια οικογένεια επιθυμεί να κάνει παιδάκια και αντιμετωπίζει δυσκολίες, να έχει πλήρη ενημέρωση και απόλυτη στήριξη για να το καταφέρει».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr