Φάνης Σπανός: Τι ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στον περιφερειάρχη για την Εύβοια
Ειδησεις ευβοια

Φάνης Σπανός: Τι ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στον περιφερειάρχη για την Εύβοια

Ο Πρωθυπουργός δεσμεύθηκε προσωπικά για τη χρηματοδότηση του οδικό άξονα Λαμία – Καρπενήσι, ενώ ανακοινώθηκε και επίσημα η υπογραφή συμβάσεων κατασκευής για την παράκαμψη Χαλκίδας - Νέας Αρτάκης - Ψαχνών

Μαζί με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός,  επέβλεψαν τα κομβικά έργα που γίνονται στην “καρδιά της Ελλάδας”, με το σχεδιασμό, αλλά και με την οικονομική – ή και κατασκευαστική – υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όπως η επέκταση του Λιμένα Αγ. Κωνσταντίνου, το κολυμβητήριο της Λαμίας, το Μουσείο της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδος.

Αλλά και την κορυφαία αστική παρέμβαση για την αναγέννηση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, το φιλόδοξο έργο των 48.000.000 ευρώ που συναναπτύσσει η περιφέρεια με τον Δήμο Λαμιέων, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και δίπλα μας την Κυβέρνηση και τα αρμόδια Υπουργεία.

Ο Πρωθυπουργός δεσμεύθηκε προσωπικά για τη χρηματοδότηση του οδικό άξονα Λαμία – Καρπενήσι, ενώ ανακοινώθηκε και επίσημα η υπογραφή συμβάσεων κατασκευής για την παράκαμψη Χαλκίδας – Νέας Αρτάκης – Ψαχνών και το οδικό τμήμα Γραβιά – Βάριαννη.

«Όλα αυτά έρχονται ως κορύφωση μιας πολυδιάστατης και πολυεπίπεδης συνεργασίας, που αναπτύξαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια, Κυβέρνηση, Περιφέρεια, Βουλευτές, Δήμοι και φορείς για κάθε μικρό και μεγάλο διακύβευμα του τόπου μας», δήλωσε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr