Ειδησεις ευβοια

«Follow me Laki»: Μια πρόταση γάμου… ειδική αποστολή με drone και σκάφη στην Εύβοια

Όλα έγιναν στην Χαλκίδα, με τον μέλλοντα γαμπρό Αλέξανδρο, να περιγράφει στο evima.gr την ιδιαίτερη ιδέα του προκειμένου να ζητήσει σε γάμο την αγαπημένη του Ηλιάνα, στήνοντας μια σωστή... επιχείρηση δράσης!
«Follow me Laki»: Μια πρόταση γάμου… ειδική αποστολή με drone και σκάφη στην Εύβοια

Aναμφισβήτητα viral θα γίνει η πρωτότυπη πρόταση γάμου που έγινε τις προηγούμενες ώρες στην Εύβοια αφού η μέλλουσα νύφη, όπως φαίνεται, είπε το πολυπόθητο «ναι» έχοντας συμμετάσχει πρώτες σε μια «ειδική αποστολή» που περιελάβανε… drone και σκάφη.

Όλα έγιναν στην Χαλκίδα, με τον μέλλοντα γαμπρό Αλέξανδρο, να περιγράφει στο evima.gr την ιδιαίτερη ιδέα του προκειμένου να ζητήσει σε γάμο την αγαπημένη του Ηλιάνα, στήνοντας μια σωστή… επιχείρηση δράσης!

https://www.youtube.com/shorts/TOrAy5VdyAY

Η Ηλιάνα βρισκόταν σε παραλιακό μαγαζί της πόλης όταν ένα drone, όπως περιγράφει ο Αλέξανδρος, της ήρθε από το πουθενά έχοντας κρεμασμένο ένα ταμπελάκι που έγραφε «Follow με Laki».

Αφού ακολούθησε το ταμπελάκι, οδηγήθηκε στην παραλία όπου την περίμενε εκείνος με σκάφος.

«Πήγαμε μέσα στη θάλασσα, στο ηλιοβασίλεμα» αναφέρει συγκεκριμένα επισημαίνοντας πως τότε ακριβώς ήταν που έκανε και την πρόταση γάμου.

Την μέλλουσα νύφη βέβαια περίμενε ακόμη μια έκπληξη αφού ο Αλέξαδρος είχε διοργανώσει για εκείνη ένα πάρτι με όλους τους κοντινούς τους φίλους.

Η Ηλιάνα έκανε την είσοδο της εν μέσω πυροτεχνημάτων, δάδων και μουσικής ενώ το όλο σκηνικό, συγκίνησε, όπως ήταν λογικό, όσους το παρακολούθησαν.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ