Φρικτό ατύχημα με 4χρονο στην Εύβοια: Αναφορές πως παρασύρθηκε από όχημα
Ειδησεις ευβοια

Φρικτό ατύχημα με 4χρονο στην Εύβοια: Αναφορές πως παρασύρθηκε από όχημα

Συγκλονισμένη η Εύβοια για τις αναφορές φρικτού τραυματισμού 4χρονου που βρισκόταν σε περιοχή με παιδική χαρά στη Χαλκίδα

Φρικτό ατύχημα φέρεται να σημειώθηκε στην Εύβοια με 4χρονο παιδί το πόδι του οποίου συνεθλίβη κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου του πατέρα του σε περιοχή της Χαλκίδας.

Πρόκειται για 4χρονο αγόρι το οποίο και οι γονείς του, αναφέρεται πως είχαν μεταφέρει σε παιδική χαρά της Χαλκίδας για παιχνίδι.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το αγοράκι διέφυγε πάνω στο παιχνίδι από τους γονείς του, μπήκε στο όχημα τους και έλυσε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να τσουλήσει και να πατήσει το πόδι του παιδιού.

Συγκεκριμένα, η ρόδα του οχήματος, φαίνεται πως παρέσυρε το παιδί, ρίχνοντας το κάτω με αποτέλεσμα το αμάξι να περάσει κυριολεκτικά πάνω από ολόκληρο το πόδι του.

Συγκλονισμένοι οι γονείς του αγοριού μόλις είδαν το περιστατικό έτρεξαν αμέσως προς το παιδί να δουν τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, το παιδάκι δεν πήγε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, αλλά μεταφέρθηκε εσπευσμένα σοβαρά τραυματισμένο σε  Νοσοκομείο της Αθήνας, ωστόσο σε κάθε περίπτωση οι ακριβείς πληροφορίες γύρω από το περιστατικό και την εξέλιξη του δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr