Γιάννης Μανώλης: Λασπωμένο κι επικίνδυνο το νερό στον Ευαγγελισμό της ΔΕ Καφηρέως
Ειδησεις ευβοια

Γιάννης Μανώλης: Λασπωμένο κι επικίνδυνο το νερό στον Ευαγγελισμό της ΔΕ Καφηρέως

Το ίδιο τραγικό φαινόμενο παρατηρείται σε πολλά άλλα χωριά στην Εύβοια αλλά και στην πόλη της Καρύστου σύμφωνα με τον κο Μανώλη

“Καμπανάκι” για την ποιότητα του τρεχούμενι νερό στον Ευαγγελισμό της ΔΕ Καφηρέως στην Εύβοια, κρούει ο Υπ. Δήμαρχος Καρύστου
Γιάννης Μανώλης δημοσιοποιώντας εικόνα από το νερό που βγαίνει από τις βρύσες της περιοχής κι είναι θαμπό και λασπωμένο.

“Ως πότε θα λέμε το νερό, νεράκι;”, διερωτάται.

Μάλιστα έχει τοποθετήσει σε ένα άδειο μπουκάλι το νερό αυτό και το αντιπαραβάλλει με μπουκάλι εμφιαλωμένου δίπλα του.
“Λασπωμένο και επικίνδυνο το νερό που τρέχει στις βρύσες των σπιτιών των συμπολιτών μας στον Ευαγγελισμό” σχολιάζει και προσθέτει πως μία από τις πλουσιότερες κοινότητες της χώρας λόγω ανταποδοτικών τελών ΑΠΕ και δεν έχουν ούτε καθαρό νερό να πιουν.

Το ίδιο τραγικό φαινόμενο παρατηρείται σε πολλά άλλα χωριά, αλλά και στην πόλη της Καρύστου σύμφωνα με τον κο Μανώλη ο οποίος κάνει λόγο για μια δημοτική αρχή που, είτε λόγω αδυναμίας είτε λόγω αδιαφορίας, δεν κάνει τίποτα για να αλλάξει αυτήν την τριτοκοσμική κατάσταση.

“Και ευλόγως θα μας ρωτήσετε: εσείς τι θα κάνετε; Η απάντηση είναι άμεση: τα λεφτά που λαμβάνουν οι τοπικές κοινότητες και ο Δήμος Καρύστου από τα ανταποδοτικά τέλη ΑΠΕ, που ξεπερνούν μέχρι στιγμής τα 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, θα τα χρησιμοποιήσουμε πρωτίστως για τα απαραιτήτως αναγκαία” αναφέρει χαρακτηριστικά συνοψίζοντας πως σήμερα, το μεγαλύτερο μέρος από αυτά τα χρήματα πηγαίνουν σε εταιρείες «σφραγίδες» και σε μελέτες άνευ χρησιμότητας.

“Εμείς, θα φροντίσουμε να μην μείνει κανένα νοικοκυριό και καμία επιχείρηση χωρίς τα απαραίτητα. Χωρίς νερό, χωρίς πρόσβαση και χωρίς ρεύμα!” καταλήγει.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr