Γιατί πάνε σήμερα στην Πειραιώς οι Ευβοιώτες βουλευτές της ΝΔ
Ειδησεις ευβοια

Γιατί πάνε σήμερα στην Πειραιώς οι Ευβοιώτες βουλευτές της ΝΔ

Θα παραστούν στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για την εκλογή γραμματέα

Σήμερα Δευτέρα 20 Νομεβρίου στις 18:30, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει σε συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για την εκλογή γραμματέα.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, τη σκυτάλη από τον Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος θα μείνει μόνο στα καθήκοντα του κυβερνητικού εκπροσώπου, θα πάρει η Μαρία Συρεγγέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επισημοποίηση της εκλογής της ως νέα γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος δεν θα γίνει με ψηφοφορία, αλλά δια βοής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε την οριστική απόφαση για το στέλεχος που θα διαδεχθεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, στην κορυφαία κομματική θέση τις προηγούμενες εβδομάδες.

 

Όσο για την Πολιτική Επιτροπή, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα ανανεωθεί σύντομα.

Και αυτό γιατί το επικείμενο κομματικό συνέδριο (λίγους μήνες πριν από τις ευρωεκλογές) αναμένεται να είναι επετειακό, δεδομένου ότι το 2024 είναι το έτος συμπλήρωσης 50 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

 

Όλα δείχνουν ότι οι διαδικασίες παραπέμπονται για μετά την ευρωκάλπη του Ιουνίου και πιθανότατα για το φθινόπωρο του 2024.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr