Γυναίκα ζει τον απόλυτο εφιάλτη από το 2015 – Τι συμβαίνει
Ειδησεις ευβοια

Γυναίκα ζει τον απόλυτο εφιάλτη από το 2015 – Τι συμβαίνει

Η καταγγέλουσα από τη Ρόδο και η οικογένεια της ζουν με τον φόβο των επόμενων κινήσεων του 48χρονου από το 2015

Έναν μόνιμο εφιάλτη ζει μια γυναίκα από τη Ρόδο η οποία από το 2015 που πήρε την απόφαση να χωρίσει από τον σύντροφό της δεν μπορεί να βρει ηρεμία αφού την παρακολουθεί συνεχώς στα κοινωνικά δίκτυα και την διαβάλλει, αναρτώντας παραποιημένες φωτογραφίες της και χρησιμοποιώντας απρεπείς χαρακτηρισμούς εις βάρος της.

Όπως αναφέρει το dimokratiki,gr, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει η ίδια ο πρώην σύντροφός της δεν δέχθηκε ποτέ τον χωρισμό τους και από τότε που χώρισαν χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για την εκθέτει, απειλώντας την μάλιστα ότι θα αναρτήσει φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές.

Αρχικά, ο 48χρονος, έκανε δεύτερο προφίλ με δικές της φωτογραφίες, όπου την εμφάνιζε να αναρτά απρεπείς φωτογραφίες δικές της, παραποιημένες και στη συνέχεια ξεκίνησε τη δημιουργία σειράς ψεύτικων προφίλ στο facebook.

Ο πρώην σύντροφός της, «μεταμορφώνεται» συνεχώς χρησιμοποιώντας εν αγνοία τους, φωτογραφίες αλλά και προσωπικά στοιχεία άλλων χρηστών κοινωνικών δικτύων για να προσεγγίζει την 48χρονη η οποία κάθε φορά που τον μπλοκάρει, αυτός επανεμφανίζεται με νέο προφίλ.

 

Μάλιστα, ο μουσουλμάνος πρώην σύντροφός της, έκλεψε και τα στοιχεία, όπως επίσης και τις φωτογραφίες δημοσιογράφου του τοπικού μέσου ενημέρωσης και παριστάνοντάς την, συνέχισε να παρενοχλεί την 48χρονη μητέρα δύο ενήλικων παιδιών και γιαγιά ενός εγγονιού.

 

Με το ψεύτικο προφίλ, παριστάνοντας τη δημοσιογράφο, άρχισε να υβρίζει την 48χρονη πρώην σύντροφό του η οποία στη συνέχεια αναζήτησε τη δημοσιογράφο και την ενημέρωσε ότι έχει δημιουργηθεί ψεύτικος λογαριασμός με τα στοιχεία της. Η δημοσιογράφος, έπειτα από αναφορές στη σχετική ενότητα του facebook κατάφερε να κατεβάσει το ψεύτικο προφίλ με τα στοιχεία που της υπέκλεψε ο 48χρονος, ωστόσο ο εφιάλτης για τη 48χρονη Ροδίτισσα συνεχίζεται.

Όπως λέει η 48χρονη, το ποτήρι ξεχείλισεόταν πριν από μερικούς μήνες ο πρώην σύντροφός της ξεκίνησε να αναρτά στα ψεύτικα προφίλ που δημιουργεί, φωτογραφίες των αδελφών της, των παιδιών της και του εγγονιού της!

Όπως είπε η γυναίκα, γνώρισε τον 48χρονο μέσω του διαδικτύου καθώς ασκούν το ίδιο επάγγελμα, είχαν και οι δύο τα στοιχεία τους αναρτημένα σε επαγγελματικές διαδικτυακές πλατφόρμες μέσω των οποίων την προσέγγισε και στη συνέχεια μετά την διαδικτυακή επικοινωνία, αποφάσισαν να συναντηθούν.

Αυτός εργάζεται στο εξωτερικό, έχει καταγωγή από την Τουρκία όπου είναι και η επαγγελματική του βάση και αφού συναντήθηκαν συνήψαν ερωτική σχέση και στη συνέχεια ο 48χρονος μετακόμισε στη Ρόδο και έμεινε στο σπίτι της 48χρονης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr