«Η Εύβοια γιορτάζει σήμερα από άκρη σε άκρη τον Άγιο Νικόλαο»: Το μήνυμα της Κωνσταντίνας Καραμπατσώλη για την μεγάλη γιορτή
Ειδησεις ευβοια

«Η Εύβοια γιορτάζει σήμερα από άκρη σε άκρη τον Άγιο Νικόλαο»: Το μήνυμα της Κωνσταντίνας Καραμπατσώλη για την μεγάλη γιορτή

Ευχές για τη μεγάλη σημερινή γιορτή του Αγίου Νικολάου έδωσε η βουλευτής του νομού Ευβοίας με τη ΝΔ, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη.
Η Κωνσταντόνα Καραμπατσώλη, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ότι «η Εύβοια, με τη μακρόχρονη ναυτική παράδοση και τους ποντοπόρους ναυτικούς της, γιορτάζει σήμερα από άκρη σε άκρη τον Άγιο Νικόλαο».
«Σε πόλεις και χωριά της χώρας μας, οι εκκλησίες και τα ξωκκλήσια αφιερωμένα στη μνήμη του, γιορτάζουν για τον προστάτη του Πολεμικού και του Εμπορικού Ναυτικού, του Λιμενικού Σώματος και των ναυτικών μας συνολικά.
Χρόνια πολλά στους άγρυπνους φρουρούς του Αιγαίου και όλων των ελληνικών θαλασσών, στους απανταχού ναυτικούς μας και σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα», πρόσθεσε η βουλευτής.
«Ο Άγιος Νικόλας πάντα να ‘ναι στην πλώρη της ζωής μας και να μας προστατεύει», πρόσθεσε η κα Καραμπατσώλη προσθέτοντας μια φωτογραφία του Αγίου Νικολάου στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr