Η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πάει τα ευβοϊκά κρασιά στο Λονδίνο
ΔΙΕΘΝΗ

Η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πάει τα ευβοϊκά κρασιά στο Λονδίνο

Πως θα δηλώσουν συμμετοχή οι επιχειρήσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση «London Wine Fair 2023»,

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Κρασιού «LONDON WINE FAIR 2023», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως και τις 17 Μαΐου 2023, στο Εκθεσιακό ΚέντροOlympia στο Λονδίνο, στη Μ. Βρετανία.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετέχει με 10οινοποιεία στην εν λόγω έκθεση, στο ανοιχτό περίπτερο Wines of Greece, σε ομαδικό περίπτερο συνολικού εμβαδού 40 τ.μ., με στόχο την προώθηση και την ανάδειξη των στερεοελλαδίτικων κρασιών στη μεγαλύτερη και σημαντικότερη επαγγελματική έκθεση κρασιού για την ontrade & offtrade αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδαςκαι η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση, καθώς και η κατασκευή του περιπτέρου στηρίζεται οικονομικά κατά 90% από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας.

Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη στο ομαδικό περίπτερο της Περιφέρειας ανέρχεται στα 420(απαλλάσσεται Φ.Π.Α.)

Η επιδότηση δεν περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης και διαμονής.

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση, να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής μέσω του παρακάτω συνδέσμου, μέχρι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12:00:

https://forms.gle/XpkacTgBrdK8E1bXA

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τις προβλεπόμενες θέσεις, θα μεριμνήσουμε ώστε στις συμμετοχές να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες και θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρήσεις που δεν έχουν επιδοτηθεί μέσω της Περιφέρειας για συμμετοχή σε έκθεση, εντός του έτους 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ)

Τηλ.: 2231030190 | Email: in

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr