Ηλεκτρικά λεωφορεία και στη Χαλκίδα – Τι ζήτησε βουλευτής από την Εύβοια
Ειδησεις ευβοια

Ηλεκτρικά λεωφορεία και στη Χαλκίδα – Τι ζήτησε βουλευτής από την Εύβοια

Στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών βρέθηκε ο βουλευτής από την Εύβοια, Θανάσης Ζεμπίλης, που μίλησε με την ηγεσία για τα λεωφορεία στη Χαλκίδα και όχι μόνο.

Ηλεκτρικά λεωφορεία και στη Χαλκίδα; Καθόλου απίθανο αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτό ήταν ένα από τα θέματα που έθεσε βουλευτής από την Εύβοια στη συνάντηση που είχε με την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Ζεμπίλης συναντήθηκε με την υφυπουργό Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα θέματα των επαγγελματιών και του Αστικού ΚΤΕΛ Χαλκίδας. Στη συνάντηση συμμετείχε και αντιπροσωπεία από το Αστικό ΚΤΕΛ Χαλκίδας αποτελούμενη από τον πρόεδρο Α.Κοτσώνη, τον αντιπρόεδρο Β. Πέρρο και τον Δ/ντα Κ. Σκυριανό.

Μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν, για το Αστικό ΚΤΕΛ Χαλκίδας ήταν και αυτό της αντικατάστασης των τωρινών οχημάτων με ηλεκτρικά λεωφορεία, όπως έγινε και σε άλλους δήμους στην Ελλάδα. Αυτό θα κάνει πολύ καλό και στον οργανισμό, γιατί δεν είναι κοστοβόρα, αλλά είναι και φιλικά προς το περιβάλλον.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr