Καιρός: Η «ψυχρή εισβολή» καταφτάνει στην Εύβοια – Έκτακτη σύσκεψη σήμερα στην Πολιτική Προστασία
Ειδησεις ευβοια

Καιρός: Η «ψυχρή εισβολή» καταφτάνει στην Εύβοια – Έκτακτη σύσκεψη σήμερα στην Πολιτική Προστασία

Εν αναμονή του κύματος βαρυχειμωνιάς που θα σαρώσει τη χώρα. Έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Έκτακτη σύσκεψη για τα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να ξεκινήσουν το απόγευμα του Σαββάτου και θα διαρκέσουν μέχρι την Τρίτη.

Τα μηχανήματα είναι σε πλήρη ετοιμότητα και γεμάτα αλάτι, ενώ αναμένεται το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ. Πιθανότατα θα επηρεαστούν Εύβοια, Αττική, Βοιωτία αλλά και πιο νότια.

Σήμερα Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη από την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με όλους τους δήμους της Περιφερειακής ενότητας Εύβοιας, προκειμένου να υπάρξει κοινός συντονισμός για την αντιμετώπιση της κακοκαρίας που αναμένεται να πλήξει την Εύβοια και την Σκύρο.

Σε αναμονή του Έκτακτου Δελτίου από την ΕΜΥ
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού αναμένεται να εκδώσει σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, καθώς έρχονται έντονα φαινόμενα αναμένονται στη χώρα μας το Σαββατοκύριακο, ωστόσο οι μετεωρολόγοι εξακολουθούν να διαφωνούν για αν θα πέσει πυκνό χιόνι στην Αττική.

Όπως ενημέρωσε ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσία, Θοδωρής Κολυδάς, σε ανάρτησή του στο Twitter, «θα δείτε έκτακτο δελτίο καιρού…».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr