Κακοκαιρία Αριελ: Η επόμενη μέρα στον Οξύλιθο – Μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού
Ειδησεις ευβοια

Κακοκαιρία Αριελ: Η επόμενη μέρα στον Οξύλιθο – Μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού

Επιχείρηση καθαρισμού στήθηκε στο χωριό Οξύλιθος για να απομακρυνθούν υλικά από τις κατολισθήσεις και καταρρέυσεις τοιχίων από την κακοκαιρία
Μεγάλα προβλήματα δημιούργησε το πέρασμα της κακοκαιρίας ΑΡΙΕΛ από το χωριό Οξύλιθος του δήμου Κύμης Αλιβερίου, καθώς λόγω καταρρακτώδους και συνεχής βροχόπτωσης για αρκετή ώρα, πρανες οικοπέδων έπεσαν μα αποτέλεσμα να βουλώσουν τα χώματα ενώ σχάρες και ρείθρα ομβρίων υδάτων ξεχείλισαν με αποτέλεσμα να κλείσουν δρόμοι.
Από την ισχυρή βροχόπτωση κατέρρευσαν μέχρι και τοιχία, ενώ φερτά υλικά βγήκαν στο οδόστρωμα αυξάνοντας τον κίνδυνο για ατυχήματα. Στο κέντρο του χωριού στήθηκε μεγάλη επιχείρηση προκειμένου να απεγκλωβιστούν από το τοιχίο που κατέρρευσε τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο.
Σήμερα, μετά από αίτημα της Κοινότητας προς τον Αντιδήμαρχο Κύμης Αλέξανδρο Θεοδώρου πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού με το φορτωτή του Δήμου. Η πρόεδρος της Κοινότητας Κλαίρη Κατσαρή η οποία βρέθηκε από την στιγμή σε όλα τα σημεία που υπήρχαν προβλήματα, ευχαριστεί πολύ τον χειριστή του μηχανήματος κ. Θοδωρή Ντοβίνο.
Απομακρύνθηκαν από το σημείο κατολισθήσεις από τα πράνη των οικοπέδων που έκλειναν τον δρόμο, ενώ απομακρύνθηκαν και τα υλικά από τα τοιχία που κατέρρευσαν. Στις εργασίες παρευρέθηκε και ο Σύμβουλος κ. Ευάγγελος Καρτελιάς.
Παράλληλα αύριο Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου συνεργεία της δημοτικής ενότητας Κύμης θα μεταβούν στο σημείο για να καθαρίσουν τις ρείθρες και τις σχάρες ομβρίων υδάτων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr