Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ολονύχτια μάχη των εκχιονιστικών στο δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας
Ειδησεις ευβοια

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ολονύχτια μάχη των εκχιονιστικών στο δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας

Εύβοια: Κατά την διάρκεια της νύχτας θα γίνει ρίψη αλατιού σε όλο το οδικό δίκτυο του δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Μάχη με το χιονιά δίνουν τα συνεργεία του δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας για να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς.

Ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης δήλωσε στο evima.gr: «Ολοκληρώθηκε ο αποχιονισμός και στον δρόμο που οδηγεί στην μικρή κοινότητα Αμελάντων όπου το χιόνι σε σημεία ξεπερνάει το 1,5 μέτρο.  Κατά την διάρκεια της νύχτας θα γίνει ρίψη αλατιού σε όλο το οδικό δίκτυο.

 

Για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ προβλέπει χιονοπτώσεις τις πρωινές ώρες κ στην συνέχεια βελτίωση του καιρού αλλά και επικράτηση ολικού παγετού!! Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους αυτούς που επί τόσες μέρες και νύχτες έδωσαν την μάχη ώστε οι συμπολίτες μας να νιώθουν ασφάλεια!!Οι χειριστές μηχανημάτων έργου κ τρακτέρ,οι εθελοντές δασοπυροσβέστες του Προκοπίου και της Λίμνης,οι άνθρωποι των σωμάτων ασφαλείας,τα πληρώματα του ΕΚΑΒ και το ιατρόνοσηλευτικό προσωπικό του κέντρου υγείας του Μαντουδίου,οι εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ,οι πρόεδροι και τα τοπικά συμβούλια των Κοινοτήτων καθώς και οι αφανείς ήρωες οι οποίοι δίνουν στην προσπάθεια μας το κάτι παραπάνω!!!

Έχουμε γίνει όλοι μια ομάδα που πλέον ενεργεί αυτόματα και με μεγάλη ταχύτητα!!!Σας ευχαριστώ από καρδιάς».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr