Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Παραδόθηκαν έξι φιάλες οξυγόνου στο Κ. Υ. Ιστιαίας (pics)
Ειδησεις ευβοια

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Παραδόθηκαν έξι φιάλες οξυγόνου στο Κ. Υ. Ιστιαίας (pics)

Οι εθελοντες της ομάδας fetes club 4x4 παρέδωσαν τις φιάλες οξυγόνου στο κέντρο υγείας Ιστιαίας στη Βόρεια Εύβοια

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Στο κέντρο υγείας Ιστιαίας έφτασαν πριν από λίγο οι εθελοντές της ομάδας fetes club 4×4 και παρέδωσαν τις έξι φιάλες οξυγόνου.

Μετά από εντολή που έλεγαν από την πολιτική προστασία της περιφερεια Στερεάς Ελλάδας ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου και έφτασαν μέσα σε αντίξοες συνθήκες στον προορισμό τους παρέδωσαν τις φιάλες οξυγόνου και ξεκίνησαν για την επιστροφή στη βάση τους στην Ερέτρια.

Να σημειώσουμε ότι με εντολή του διοικητή της 5ης ΥΠΕ, Φώτη Σερέτη προς τον διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας, Βαγγέλη Χατζημαργαρίτη, υποθήκες εντολή να ενισχυθεί το κέντρο υγείας Ιστιαίας με έξι φιάλες οξυγόνου.

Ωστόσο όπως δήλωσε στο evima.gr ο κύριος Σερέτης: «Η εταιρεία που συνεργαζόμαστε θα μεταφέρει και άλλες φιάλες οξυγόνου σήμερα το μεσημέρι με το πλοίο της γραμμής Αρκίτσα – Αιδηψός στα πλαίσια της ενίσχυσης του κέντρου Υγείας Ιστιαίας, καθώς τις προηγούμενες ημέρες δεν μπορούσε να γίνει η μεταφορά λόγω κακοκαιρίας και απαγορευτικού απόπλου. Να τονίσω ότι δεν υπάρχει έλλειψη απλά ενισχύουμε το κέντρο υγείας Ιστιαίας».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr