Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Σε υψηλή ετοιμότητα η ομάδα διάσωσης Εύβοιας Sar 312
Ειδησεις ευβοια

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Σε υψηλή ετοιμότητα η ομάδα διάσωσης Εύβοιας Sar 312

Λόγω εκτάκτων ανακοινώσεων από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας σας ενημερώνουμε ότι οι εθελοντές της Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας - Rescue Team 312 θα βρίσκονται σε επιφυλακή και υψηλή ετοιμότητα

Σε αυξημένη επιφυλακή για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» η ομάδα διάσωσης Εύβοιας Sar 312

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ

Λόγω εκτάκτων ανακοινώσεων από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας σας ενημερώνουμε ότι οι εθελοντές της Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας – Rescue Team 312  θα βρίσκονται σε επιφυλακή και υψηλή ετοιμότητα  με τέσσερα τετρακίνητα οχήματα πλήρως εξοπλισμένα ώστε να μπορούν να επιχειρήσουν και στις πιο αντίξοες συνθήκες και να συνδράμουν όπου παραστεί ανάγκη. Επίσης θα περιπολούν σε όλο το οδικό δίκτυο του δήμου Κύμης Αλιβερίου κατά τις νυχτερινές ώρες που θα ενταθούν τα φαινόμενα και θα ενημερώνουν για τυχόν προβλήματα τις αρμόδιες αρχές όπως και τον προϊστάμενο πολιτικής προστασίας, της Περιφερειακής ενότητας Ευβοίας.

Θα είμαστε λοιπόν σε αυξημένη ετοιμότητα από τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής 05/02/2023 έως και τη λήξη των φαινομένων 🌨️για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που προκύψουν στην περιοχή μας από την επέλαση του χιονιά.

Η κακοκαιρία “BARBARA” θα έχει ως κύριο χαρακτηριστικό :
• τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες
• τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις
• τους θυελλώδεις βόρειους ανέμους🌬️
• τον ισχυρό παγετό

Σύσταση προς τους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί, να περιοριστούν στις απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις τους και να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής γραμματείας πολιτικής προστασίας.

Τονίζεται ότι δεν θα πρέπει να εφησυχάσουμε σε περίπτωση που τα φαινόμενα παρουσιάσουν πρόσκαιρη ύφεση.
Η κακοκαιρία θα είναι έντονη και θα έχει διάρκεια, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Αριθμός έκτακτης ανάγκης
1️⃣1️⃣2️⃣

☎️Τηλέφωνο επικοινωνίας
S.AR.- 312
6981895002

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr