Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: SOS για φιάλες οξυγόνου στο Κ. Υ. Ιστιαίας – Τώρα η μεταφορά από εθελοντές
Ειδησεις ευβοια

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: SOS για φιάλες οξυγόνου στο Κ. Υ. Ιστιαίας – Τώρα η μεταφορά από εθελοντές

Οι εθελοντες της ομάδας fetes club 4x4 μεταφέρουν αυτή την ώρα φιάλες οξυγόνου στο κέντρο υγείας Ιστιαίας στη Βόρεια Εύβοια

Δεν έχουν σταματημό τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Μπάρμπαρα στην Εύβοια.

Στη Βόρεια Εύβοια υπάρχει μεγάλη ανάγκη για φιάλες οξυγόνου και αυτή την ώρα συπμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr, εθελοντές της ομάδας fetes club 4×4 fetes club 4×4 με δύο πλήρες εξοπλισμένα οχήματα κατευθύνονται προς την Ιστιαία μεταφέροντας έξι μεγάλες φιάλες οξυγόνου για το κέντρο υγείας Ιστιαίας μετά από κάλεσμα του προϊστάμενου πολιτικής προστασίας κυρίου Κώστα Γίγα.

Να σημειώσουμε ότι με εντολή του διοικητή της 5ης ΥΠΕ, Φώτη Σερέτη προς τον διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας, Βαγγέλη Χατζημαργαρίτη, υποθήκες εντολή να ενισχυθεί το κέντρο υγείας Ιστιαίας με έξι φιάλες οξυγόνου.

Ωστόσο όπως δήλωσε στο evima.gr ο κύριος Σερέτης: «Η εταιρεία που συνεργαζόμαστε θα μεταφέρει και άλλες φιάλες οξυγόνου σήμερα το μεσημέρι με το πλοίο της γραμμής Αρκίτσα – Αιδηψός στα πλαίσια της ενίσχυσης του κέντρου Υγείας Ιστιαίας, καθώς τις προηγούμενες ημέρες δεν μπορούσε να γίνει η μεταφορά λόγω κακοκαιρίας και απαγορευτικού απόπλου. Να τονίσω ότι δεν υπάρχει έλλειψη απλά ενισχύουμε το κέντρο υγείας Ιστιαίας».

Να σημειώσουμε ότι κατά τη διαδρομή οι εθελοντές απεγκλώβισαν και ένα όχημα από τα χιόνια στην περιοχή της Καμαρίτσας.

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Συνεχίζονται τα προβλήματα στην Εύβοια – Χωρίς ρεύμα και νερό πολλές περιοχές

Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση περιοχών της Εύβοιας έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Μπάρμπαρα.

Χωρίς νερό έχουν μείνει οι κάτοικοι της Κοινότητας Ωρεών και Νέου Πύργου του δήμου Ιστιαίας Αιδηψού λόγω σοβαρής βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ.

Η διακοπή νερού έχει γίνει από τις πρωινές ώρες και τα συνεργεία δίνουν μάχη για την αποκατάσταση του προβλήματος κάτω υπό αντίξοες συνθήκες.

Από τα ξημερώματα της Τετάρτης έχουν μείνει χωρίς  ρεύμα οι κάτοικοι στη Στενή, στους Καθενούς, στο Βατώντα και στην Αγία Άννα Ευβοίας λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα.

Πολλά είναι τα προβλήματα στην Εύβοια λόγω του καιρού ενώ είναι και εκτεταμένες οι διακοπές ρεύματος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr