Κακοκαιρία: Χωρίς ρεύμα από χθες χωριό στην Εύβοια – Η έκκληση του προέδρου στη ΔΕΗ
Ειδησεις ευβοια

Κακοκαιρία: Χωρίς ρεύμα από χθες χωριό στην Εύβοια – Η έκκληση του προέδρου στη ΔΕΗ

Χωρίς ρεύμα έμειναν περιοχές του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας στην Εύβοια.

Χωρίς ρεύμα έμειναν για μισή ώρα περιοχές του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας στην Εύβοια.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο evima.gr ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης πολλά χωριά έμειναν χθες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λόγω πτώσεις δέντρων. Αποκαταστάθηκε η ζημιά όχι όμως σε όλα τα χωριά καθώς από χθες μέχρι και αυτή την ώρα χωρίς ρεύμα παραμένει η παραλία Αχλαδίου.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αχλαδίου μίλησε στο evima.gr και με λόγια αγανάκτησης σημείωσε: Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Έχουμε μείνει πολλές ώρες χωρίς ρεύμα και δεν είναι η πρώτη φορά. Μόλις χαλάσει ο καιρός δεν έχουμε ρεύμα. Υπάρχουν ηλικιωμένοι άνθρωποι με προβλήματα υγείας. Κάνω έκκληση στη ΔΕΗ να επαναλειτουργήσει το κλιμάκιο στη Λίμνη. Μέχρι να έρθει συνεργείο της ΔΕΗ από την Ιστιαία για να αποκαταστήσει τις βλάβες χάνεται χρόνος. Και εάν έχει κακοκαιρία μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να φτάσει. Δεν είμαστε πολίτες τρίτης κατηγορίας ειδικά μετά από όσα έχει περάσει η περιοχή μας, θα έπρεπε να έχουμε άλλη αντιμετώπιση», τόνισε ο κ. Αλέξανδρος Ευσταθίου.

Στην περιοχή δεν έχει σταματήσει να βρέχει από χθες μέχρι σήμερα και να χιονίζει στα ορεινά.

«Η κατάσταση με το ρεύμα είναι τραγική, κάθε λίγο έχουμε διακοπές ρεύματος, δεν έμεινε τίποτα από συσκευές στα σπίτια μας, ποιος θα πληρώσει αυτές τις ζημιές», λένε πολίτες.

Αγανακτισμένος και ο αντιδήμαρχος Άγγελος Κωνσταντινάκης με τις διακοπές ρεύματος

Δυστυχώς με αυτή τη μικρή κακοκαιρία τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στο δήμο μας είναι πολλά. Πολλές μικρές διακοπές ρεύματος σε ολο το δήμο. Αποκορύφωμα η διακοπη εδώ και ώρες στους οικισμούς στην ενότητα ελυμνίων. Οι λιγοστοί τεχνικοί του παραρτήματος Ιστιαίας κανουν ότι μπορούν. Δυστυχώς το δίκτυο μέσης τασης της δεδδηε έχει πολλά προβλήματα. Επιτέλους εκεί στα κέντρα αποφάσεων στη Χαλκίδα στη Λαμία στο υπουργείο δώστε λύση στο πρόβλημα. Το πρόβλημα προήλθε από βλάβη σε κολώνα στο βιολογικό της Λίμνης, ήρθε να προστεθεί και πτώση υγιούς δέντρου στα καλωδια μέσης τασης στον οικισμό του Μουρτιά. Καθαρίστε επιτέλους τις γραμμές, τι άλλο πρέπει να κάνουμε. Σας εχουμε επισημάνει 10δες φορές τα προβλήματα. Το δίκτυο σας μετά την καταστροφική πυρκαγιά έχει τεράστια προβλήματα. Όλοι μας έχουμε φτάσει στα όρια μας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr