Καρναβάλι Χαλκίδας 2023: Γιατί θα γίνει με μικρότερο κόστος φέτος
Ειδησεις ευβοια

Καρναβάλι Χαλκίδας 2023: Γιατί θα γίνει με μικρότερο κόστος φέτος

Τι έχει αποφασιστεί για το πασίγνωστο Θαλασσινό Καρναβάλι της Εύβοιας

Συναντήσεις για το ξακουστό δρώμενο της Εύβοιας, το Θαλασσινό Καρναβάλι προκειμένου να συζητηθεί πως αυτό θα γίνει φέτος, πραγματοποιήθηκαν με Πολιτιστικούς φορείς και Συλλόγους, καθώς και με ερασιτεχνικούς συλλόγους αλιέων, ιστιοπλόους και ναυταθλητικά σωματεία της πόλης, πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023, αντίστοιχα, κατόπιν πρόσκλησης της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα και της Προέδρου του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ Ελένης Αϊδίνη.

Η Δήμαρχος Χαλκιδέων ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τη στόχευση του Δήμου για το φετινό Καρναβάλι, το οποίο όπως τόνισε θα έχει ως κύριο στοιχείο τη θάλασσα, θα είναι εντυπωσιακό, με μικρότερο κόστος.

Πέραν του τριήμερο των Αποκριών, οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις δεν θα περιοριστούν μόνο στην παραλία της Χαλκίδας, αλλά και σε εκδηλώσεις που θα γίνουν σε γειτονιές της πόλης.

Εμφαση δόθηκε στην οργάνωση και τη μεγαλύτερη δυνατόν συμμετοχή τόσο στα «Γαϊτανάκια του Ευρίπου» την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και στο «Θαλασσινό Καρναβάλι της Χαλκίδας», την τελευταία Κυριακή (26/2) της Αποκριάς.

Όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν με τη στόχευση του Δήμου και του ΔΟΑΠΠΕΧ, κατέθεσαν απόψεις, ιδέες, παρατηρήσεις και τόνισαν ότι θα είναι αρωγοί, ώστε με συνεργασία και συνεχή επικοινωνία να διοργανωθούν για εφέτος με τη μεγαλύτερη δυνατόν επιτυχία οι αποκριάτικες εκδηλώσεις για το Θαλασσινό Καρναβάλι, που αποτελεί θεσμό για τον Δήμο Χαλκιδέων.

Οι συσκέψεις θα συνεχιστούν με εκπροσώπους της σχολικής κοινότητας, αλλά και με άλλες συναντήσεις που θα ακολουθήσουν και που θα αφορούν τις τεχνικές και οργανωτικές λεπτομέρειες των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr