Κίνδυνος φωτιάς στον ταινιόδρομο της ΛΑΡΚΟ στην Εύβοια
Ειδησεις ευβοια

Κίνδυνος φωτιάς στον ταινιόδρομο της ΛΑΡΚΟ στην Εύβοια

«Καταγγέλλουμε την Διεύθυνση ότι είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία, της πλήρους καταστροφής της ΛΑΡΚΟ Εύβοιας», αναφέρει η ανακοίνωση

Κίνδυνος για πυρκαγιά στον μήκους 7 περίπου χιλιομέτρων, ταινιόδρομο της εταιρείας στην Εύβοια, υφίσταται σύμφωνα με ανακοίνωση – καταγγελία, που εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων των Μεταλλείων Εύβοιας της ΛΑΡΚΟ.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, αν πιάσει φωτιά στην περιοχή θα καίνε τα καλώδια και η ταινία για μέρες χωρίς δυνατότητα κατάσβεσης.

Οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι:

«Καταγγέλλουμε την Διεύθυνση ότι είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία, της πλήρους καταστροφής της ΛΑΡΚΟ Εύβοιας. Εκτιμούμε ότι δεν καθάρισε την ταινία για να καεί ότι έχει μείνει στην ΛΑΡΚΟ Εύβοιας και να μην ξαναλειτουργήσει το μεταλλείο , απαξιώνοντας το.»

Οι εργαζόμενοι επισημαίνουν ότι ο ταινιόδρομος πέρνα από τους οικισμούς Χλόες, Πανόραμα, το τοπικό διαμέρισμα Σταυρού, το τοπικό διαμέρισμα Κυπαρισσίου, τον οδικό άξονα Χαλκίδας – Αιδηψού και σημειώνουν: «Αναλογιστείτε τι θα συμβεί σε περίπτωση πυρκαγιάς!»

Το Σωματείο Εργαζομένων καλεί κάθε αρμόδιο να παρέμβει, να καταλογιστούν ευθύνες σε όσους άφησαν τον ταινιόδρομο την τύχη του αφενός και αφετέρου να δοθεί εντολή καθαρισμού του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr