Κλειστός δρόμος στην Εύβοια: Στο «τραπέζι» η μείωση μετακίνησης μέσω των φέρρυ μποτ
Ειδησεις ευβοια

Κλειστός δρόμος στην Εύβοια: Στο «τραπέζι» η μείωση μετακίνησης μέσω των φέρρυ μποτ

Εισήγηση της Προέδρου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Λ. Αιδηψού για διευκόλυνση των πολιτών για μείωση του κόστους μετακινήσεων.
Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Αιδηψού αφού πρωτίστως ευχαρίστησε για το πραγματικά μεγάλο και καίριο έργο ζωής στην περιοχή εισηγήθηκε ορισμένα πράγματα.
Δεδομένου ότι είναι αδύνατον αυτή την στιγμή να ανοίξει ο δρόμος, για λόγους ασφαλείας, να γίνει παρέμβαση στο Υπουργείο Ναυτιλίας και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, αρχές και ιδιώτες επιχειρηματίες ώστε να μειωθεί το κόστος στις μετακινήσεις μέσω των φέρρυ μποτ Αιδηψού – Αρκιτσας και Αγιόκαμπου -Γλυφας και να αυξηθούν τα δρομολόγια καθ’ όλη την διάρκεια του έτους για να εξυπηρετούνται οι επισκέπτες αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής ούτως ώστε να μην υπάρχει αρνητικό αντίκτυπο τόσο για τις επιχειρήσεις οσο και για την άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας.
Οι εκπρόσωποι τόσο από πλευράς Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος όσο και από πλευράς Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού συμφώνησαν με την πρόταση της Προέδρου Δέσποινας Μαραβέλη και υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν τις απαιτούμενες παρεμβάσεις”.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr