Κώστας Μαρκόπουλος: Άλλοι τρεις υποψήφιοι στο πλευρό του
Ειδησεις ευβοια

Κώστας Μαρκόπουλος: Άλλοι τρεις υποψήφιοι στο πλευρό του

Ο επικεφαλής με τον συνδυασμό «Στερεά Περιφέρεια», Κώστας Μαρκόπουλος, ανακοίνωσε τρεις ακόμη υποψήφιες από την Εύβοια.

Πρόκειται για την Βασιλική Αντωνίου γεννημένη στην Αθήνα στο Νέο Ψυχικό, γόνο Ευβοικής οικογένειας ο μακαριστός πατέρας της Ανέστης Αντωνίου απο Μακρυκάπα του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και η μητέρα της Ιωάννα Αντωνίου απο Κάρυστο Ευβοίας Μαρμάρι.

Η Βασιλική Αντωνίου είναι μόνιμος κάτοικος Χαλκίδος απο το 2000 .

Σπούδασε δημοσιογραφία, MARKETING δημοσίων σχέσεων ~πωλήσεων ~οργάνωση οικονομικών και προσωπικού δικτύωσης και προβολής επιχειρήσεων. Εργάστηκε σε όλες τις οικονομικές εφημερίδες της Ελλάδας ,ΚΕΡΔΟΣ ,ΑΓΟΡΑ οικονομικό περιοδικό, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ , ΗΜΕΡΗΣΙΑ ,ΕΞΠΡΕΣ.

Απο το 2000 ίδρυσε την προσωπική της  επιχείρηση ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ στην Εύβοια όπου την διατήρησε μέχρι το 2012 και συνεργάστηκε με όλα τα τοπικά μέσα επικοινωνίας και διαφήμισης ,περιοδικά, εφημερίδες  ραδιόφωνα και τηλεόραση.

Η δεύτερη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας με τον συνδυασμό του κ. Μαρκόπουλου, είναι η  Νατάσα Πικραμένου, μητέρα δυο παιδιών, που έχει ασχοληθεί με την διοίκηση εμπορικών επιχειρήσεων.

Είναι πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 9ου δημοτικου Χαλκίδας και αντιπρόεδρος της Ενωσης συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του Δημου Χαλκίδεων.

Είναι μέλος Α’βαθμιας σχολικής επιτροπης και μέλος επιτροπης ισότητας του Δήμου Χαλκίδεων και μέλος εθελοντικής ομάδας Γ.Ε.Α

Τρίτη υποψήφια με τον συνδυασμό του κ. Μαρκόπουλου είναι η Μαρία Γιαννουλάκη, κάτοικος Ταξιάρχη Ευβοίας και μητέρα δύο παιδιών.

Είναι ελεύθερη επαγγελματίας, πρώην αντιδήμαρχος στον Δήμο Ωραιών, πρώην Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού και υπάλληλος γραφείου στην εταιρεία Κόντος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr