Λευκός καπνός στην Εύβοια: Ανοίγουν την υψηλή γέφυρα οι αγρότες – Αποκλειστική δήλωση
Αποδέχονται οι αγρότες την πρόσκληση του Μαξίμου για συνάντηση την Τρίτη
Ανατροπή με το 48ωρο κλείσιμο της υψηλής γέφυρας της Χαλκίδας καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr αύριο Παρασκευή 9 Ιανουαρίου θα ανοίξουν την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας.
Οπως δήλωσε στο evima.gr και τη Ματίνα Ρέτσα ο πρόεδρος του μπλόκου της Κηρίνθου Μπάμπης Τσιβίκας: « συμφωνούμε με τη συνάντηση την Τρίτη. Θα δούμε τι θα βγει από εκεί και αναλόγως θα αποφασίσουμε. Αύριο σε ένδειξη καλής θέλησης στις 10 το πρωί αποχωρούμε από το οδόστρωμα της υψηλής γέφυρας και παραμένουμε στο παρκινγκ με τα τρακτέρ.
Ωστόσο το Σάββατο (10/1/26), οι αγρότες της Εύβοιας θα παραστούν στην πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια για να αποφασιστεί η επιτροπή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα, για την συνάντηση που θα γίνει την Τρίτη, στο Μαξίμου.
Τι δήλωσε αποκλειστικά στο evima.gr και τη Ματίνα Ρέτσα ο επικεφαλής του μπλόκου της Χαλκίδας, Βαγγέλης Ρουμπής
Σήμερα Πέμπτη 8 Ιανουαρίου δημιουργήθηκε χάος στους δρόμους από το κλείσιμο της υψηλής γέφυρας στη Χαλκίδα.
Χάος στη Χαλκίδα: Οδηγοί πάνω στην υψηλή γέφυρα, εγκατέλειψαν τα οχήματά τους
Αγανάκτησαν οι κάτοικοι στη Χαλκίδα: Γυρνούν με τα πόδια σπίτια τους
Σύμφωνα με μαρτυρίες, τα αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα από το ύψος της γέφυρας και στους παράδρομους κάτω από αυτήν. Οι δρόμοι μοιάζουν με πάρκινγκ, ενώ η αγανάκτηση των οδηγών κορυφώνεται.
Όπως φαίνεται στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες του evima.gr οδηγοί εγκατέλειψαν τα οχήματα τους και πάνε με τα πόδια στα σπίτια τους στη Χαλκίδα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr