Ληστρική επιδρομή σε σπίτια στην Εύβοια- Πώς έδρασαν οι κλέφτες
Ειδησεις ευβοια

Ληστρική επιδρομή σε σπίτια στην Εύβοια- Πώς έδρασαν οι κλέφτες

Νέο περιστατικό με ληστρική επιδρομή επιτήδειων σε σπίτια στην Εύβοια- Πώς έγινε το νέο ριφιφί στον Γαβαλά Αλιβερίου

Πολύπαθη είναι δυστυχώς η Εύβοια και από τα περιστατικά κλοπών και λοιπών περιστατικών εγκληματικότητας, μεγαλύτερης ή μικρότερης εμβέλειας.

Ενδεικτικά, χθες Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στο χωριό Γαβαλά του δήμου Αλιβερίου, γύρω στις 9:00  το πρωί, “αετονύχηδες” εκμεταλλεύομενοι το γεγονός πως αρκετοί πολίτες βρίσκονταν στην εκκλησία δεδομένης της γιορτής του Σταυρού, προχώρησαν σε απανωτές κλοπές, εισβάλοντας σε τουλάχιστον 2 σπίτια όπου και αφαίρεσαν μεγάλα χρηματικά ποσά και κοσμήματα.

Ειδικότερα, από το ένα σπίτι που ανήκει σε υπάλληλο του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, εκλάπησαν 14 λίρες και 700 ευρώ, που μάλιστα ήταν του πατέρα του, και 1.200 ευρώ καθώς και χρυσαφικά που κατείχε εκείνος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, επρόκειτο για δύο μικρά παιδιά που χτυπούσαν πόρτες και κουδούνια, καθώς υποτίθεται ήθελαν να πουλήσουν κάτι και αντιλαμβανόμενα ότι οι κατοικίες είναι άδειες, έδιναν σήμα σε ενήλικες για να προχωρήσουν στην εισβολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες μαλιστα η ομάδα που φωτογραφίζεται ως αυτουργό των κλοπών κινούταν στην περιοχή με ένα μαύρο ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας BMW.

Το ίδιο αυτοκίνητο παρατηρήθηκε μάλιστα και χθες το απόγευμα στο χωριό.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr