Μαγεία Χριστουγέννων Eύβοια: Αντίστροφη μέτρηση για την Λευκή νύχτα 2022 στο Αλιβέρι
Ειδησεις ευβοια

Μαγεία Χριστουγέννων Eύβοια: Αντίστροφη μέτρηση για την Λευκή νύχτα 2022 στο Αλιβέρι

Αρωμα Χριστουγέννων στην Εύβοια- μαγεία των γιορτών αγκαλιάζει το αγαπημένο μας Αλιβέρι

H μαγεία των Χριστουγέννων γίνεται μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο αντιληπτή στην Εύβοια με πλήθος γιορτινών δράσεων.

Στις 3 Δεκεμβρίου στο Αλιβέρι γίνεται η 6η Λευκή Νύχτα Αλιβερίου.

Το γεγονός κρύβει μέσα του όλη την αγάπη των εορτών και συμβάλλει τα μέγιστα στις τοπικές επιχειρήσεις, που φέτος περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχουν βάλει τα δυνατά τους, για να χαρίσουν τις μοναδικές στιγμές που τα τελευταία χρόνια στερηθήκαμε.

“Ελάτε να υποδεχτούμε μαζί τον Άγιο Βασίλη και να χαρούμε με τρισδιάστατα ιγκλού, πανύψηλα παγόβουνα, τεράστιες χιονονιφάδες, πολικές αρκούδες, πιγκουίνους, χιονοπόδαρους, ξωτικά, φουσκωτά τραμπολίνο, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, μαθήματα Χριστουγεννιάτικων σκίτσων για τους μικρούς επισκέπτες, σοκολάτες κεράσματα, κληρώσεις με πλούσια δώρα, ζωντανή μουσική, ζεστό κρασί, ζεστή σοκολάτα και αφράτο μαλλί της γριάς θα μοιράζονται δωρεάν και πολλές ακόμη εκπλήξεις σας περιμένουν στο Αλιβέρι της καρδιάς σας” αναφέρερει σχετική ανακοίνωση στο Facebook.

“Φέτος η μαγεία των γιορτών αγκαλιάζει το αγαπημένο μας Αλιβέρι και σας περιμένει όλους να κάνετε τα ψώνια σας και να ζήσετε αξέχαστες στιγμές” καταλήγει.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr