Μέγαρα: Νεκρός ο Ρομά που δέχθηκε πυροβολισμό – Τον σκότωσε ομόφυλός του στον καταυλισμό
Ειδησεις ευβοια

Μέγαρα: Νεκρός ο Ρομά που δέχθηκε πυροβολισμό – Τον σκότωσε ομόφυλός του στον καταυλισμό

Ρομά έπεσε νεκρός από πυροβολισμό στα Μέγαρα το βράδυ της Πέμπτης.

Ρομά σκοτώθηκε από πυροβολισμό στα Μέγαρα το βράδυ της Πέμπτης.

Κατέληξε ο Ρομά που δέχθηκε πυροβολισμό στα Μέγαρα αλλά όπως διευκρινίζεται το περιστατικό αυτό, δεν έχει σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο σημειώθηκε σε καταυλισμό, ενώ το άτομο που πυροβόλησε φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το άτομο που δέχθηκε τον πυροβολισμό μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων όπου και κατέληξε.

 

Επεισόδια στον Ασπρόπυργο και τα Μέγαρα
Ρομά πυροβόλησαν κατά αστυνομικών στην περιοχή του Ασπροπύργου, στα σύνορα με τη Φυλή, στην οδό Δυιλιστηρίων, το βράδυ της Πέμπτης, ενώ κλιμακώνονται τα επεισόδια για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, σε διάφορα σημεία της χώρας και κυρίως στη δυτική Αττική.

Οι Ρομά πυροβόλησαν κατά αστυνομικών της ΟΠΚΕ που προσέγγισαν το σημείο, χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός.

Την ίδια ώρα, καίγεται αυτοκίνητη στο λεωφόρο Παναγίας Φανερωμένης, ωστόσο η αστυνομία δεν επιτρέπει στην Πυροσβεστική να επέμβει εξαιτίας του κινδύνου, δεδομένου ότι χθες και πυροσβεστικό όχημα δέχθηκε πυροβολισμούς.

Η κυκλοφορία στην περιφερειακήξ οδό του Αιγάλεω έχει διακοπεί από το ύψος της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου έως τη λεωφόρο ΝΑΤΟ.

Επεισόδια σημειώνονται και στα Μέγαρα, στον παράδρομο του 40ο χλμ. της Εθνικής Οδού. Η κυκλοφορία διακόπηκε στην παλαιά εθνική οδό από το 39ο έως το 42ο χιλιόμετρο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr